Ares Lite Edition 1,8-2,0

Ares sorununu ben ve tanıdığım birkaç arkadaş da yaşamakta. Farklı bölgelerde ve farklı internet bağlantılarında bağlanamama, bağlanılsa bile dosya indirememe sorunu war. Ben bir kere bağlanmayı başardım. Upload çalıştı ama dosya indiremedim. Umarım çözülür.

bende aynı sorunu yaşıyorum ama biraz bekleyince (uzun süre) bağlanıyo ne diyelim sabır...!

programı çalıştırdıktan bir süre kapa ve tekrar çalıştır biraz bekle ve yeniden dene birkere bağlanmayaı başarırsan sorun olmayacak sanırım bende sorunsuz çalışıyor bazen biraz geç bağlanıyor sadece ama hiç bağlanmama gibi bir sorun yaşamıyorum.

bendede aynı sorun wardı yerine Lime wire kurdum geçiçi süreLiğine ama inanıLmaz hızLıymış Limewire ve baya bi sonuç çıkarıyo yani artıq ares gereqsiz bir nuamra Limewire :D

bendede aynı sorunu veriyor, bir çözümü var ama geçici.
Aresin klasörünü açın, ares klasörünün içindeki DATA klasörünü açın , orada
"FailedSNodes" diye bir dosya göreceksiniz, onu note defteri ile açıp, içindekileri silin ve kayıt edin, bende işe yaradı, yanlışlık la başka nodları açıp silmeyesiniz... ben haftatda bir filan açıp siliyorum...

veya bu programı indirin

http://rapidshare.de/files/7115704/aresfix.zip.html

aresi kapayın ve çalıştırın, aresi daha yeni yüklenmiş gibi yapacak, bir tür temizlik yapacak ,
umarım işe yarar.... bu program yukarıdaki silme olayını otomatik yapıyor...

Not: Alıntıdır...

"ares 1,8,7" yi dene sorunsuz bağlanıyo... saçma ama öncekine göre daha hızlı indiriyor dosyaları....

kendi sitesinden indirebilirsin..

MaXXSoFT' Alıntı:
meyork eğer kesin çözümse yapalım alıntı yapmışsın sen denedin mi ?

ben denedim oluyor.... benimki baglanıyor şimdi...

ben har gece bi film başlatıyorum sabaha inmiş oluyo ama bu ara başka hiçbi arkadaşım bişey indiremiyo. acaba eski sürümleri çalışıyoda yenilerde mi sıkıntı var bilmiyorum.. birileri bu işin çözümünü bulsun çünkü ares bu konuda bir numara

ben bı 2 tane ares ın setup ını buldum onları bıle calıstıramadım sızın calısan saglam lınkınız warsa yazarsanız sewınıırım

asker kardesım cok saol

ares in temel sorunu artık sözcük taramas yapması amerikan majkemesinn son verdiği karar
yüzünden telif haklarını korumaya çlşyo oda programı bozuyo dogal olarak

programı kurduktan .
sonra baglantıyı ..
DSL ve nick yazılmassa baglanmıor diye biliyorum ...

meyork

dostum link kırık bilgine. kolay gelsin.

Geri