Arfy Ölüyoo.Ve Mirasını Hackhell Ailesine Bırakıyo.Koşun Bakın Ne BIrakmış sİZE :D

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Reaction score
0
Evet arkadaşlar.üzücü bi olay sonucu burda bu konuyu açmış bulunmaktayım.sitemizin YANNNNN___ lı üyesi Arif yani Arfy çok hastaa:( ölüyooooo :(

ve bugün arkadaşımızla görüştüm.kendisi zengin çocuğu aman pardon iyi aile çocuğu olduğu için öbür tarafa sevap işleyerek gitmek istemiş. ve benimle bugün görüşmek istedi.zavallıcık çok hastaaa :(

neyse siz değerli üyelerimize de bişeyler bırakıp öbür tarafa göçtükten sonra da anılmak istemiş.canım ya kıyamam :(

neyse kısa kesiyorum ve Arfy nin kendi yazmış olduğu mirası sizlere sunuyorum..

sevgili arkadaşlarım.değerli hackhell üyeleri.belki biliyorsunuz ben çok hastayım.ölüyorum.dünya malı dünyaya kalırmış.bende size nacizane miras bırakmak istiyorum.baktıkça kulladıkça beni hatırlarsınız.dualarınızı eksik etmeyin..

öncelikle 2007 Model özel üretim olan,1 kere de kaza yapmış olduğum ama hayata döndürdüğüm arabam Fiesta ı canım toprağım KıRmIzIkIz a bırakıyorum.baktıkça beni hatırla toprak..

[merak etme Arif inan baktıkça seni hatırlıcam.modifiye de takmıştı hatırladığım kadarıyla.ohh :D mekanın cennet olması dileğiyle :p]

benim için değeri çok olan playboy dergilerimi de karma ya bırakıyorum :utan baktıkça hatırla dicem ama.hatırlarmısın bilemem :saskin

[ee yuh yaa.ne bırakıyo adama bak :D ama doğru Karma ya da oyuncak ördek bırakamassın tabe :p ]

Sevgilim cLementine i çok sevdiğim arkadaşım Neron_64 e emanet ediyorum.lem Neron kulladıkça lafı senin için geçerli değil hee. öbür taraftan gelirim yanına bilesin..

[Neron ya hakkaten bu laf tam senlik oldu.anladın sen :durdurun Emin ol Arfy sevgiline gözü gibi bakar :durdurun ]

Nacizane bi çiftliğimiz var.Onu da osiris cemo ya bırakıyorum..

İstanbul da 2 dairemiz var.1 tanesini Nestor a 1 tanesini de baal abiye bırakıyorum..Güle güle oturun..

[otururlar toprağım oturular merak etme :D Arada misafirliğe de gelirsin :p]

horon müziği oLan cd Lerimi hemşerim reactor e bırakıorm ...

[ heeh bi bu eksikti.koskoca smod a cd bırakılırmı ne cahalsın yaa :D neyse Allah tan horon müziği.yoksa banlanırdın :p ]

odamdaki tam 29 adet 1 er metreLik posterLErimi reaL istanbuLa ... odamdaki uydu aLıcıyı iskorpitx e dar ağacında 3 fidan kitap ımı gebzeLiye wireLess modemimi de heLLboy726 ya bırakıorm

[ Ahh kıyamam yaa. öbür tarafa göç ediyo hala miras derdinde.ula de get çabuk.son otobüse yetiş bare :D başımıza kalcan sonra :D]

ders kitapLarımı aynı okuLda okuduuum Freemitnick e bırakıorm ( sadece 1 kitabım war bu arada )

[ ula bi de üni.okuyom die geçiniyodu ne cahil yaa:D

neyse öbür tarafta okursun artık.canın skılmasın.yanına al bi kaç tane roman :D

Üzerinde tasmanıa canavarı,tweety resimleri olan şirinmi şirin boxer ı mı aslında kimseye vermek istemedim ilk başta.o benim ilk boxer ım.hatırası var bende.onun için de çok sevdiğim bi arkadaşım a Gs_Hacker abırakmayı uygun gördüm.baktıkça beni hatırlar.

[ ahaha ula toprak başka bırakacak miras bulamadınmı. bide hatırası var dio yaaa :durdurun ]

Fenerıum dan aldığım diğer boxer ı mı da yine Neron_64e bırakıyorum.kardeşim sen de baktıkça beni hatırla...

[Neron iyisin bak bu 2.miras sana :durdurun bakar bakar anarsın :durdurun ] arada sarılır yatarsın :durdurun hatıra yani :p]

Laptop u mu da Googles e bırakıyorum..sende arkadaşım.beni unutma..

[unutmaz merak etme toprak :p ]

yine Fenerıum dan almış olduğum deniz şortumu da deli arkadaşım DeeRPaRtY e bırakıyorum. Rapçi denize girdikçe bu kardeşine bi rahmet verirsin dime...

[emin ol bundan :D ]

Diesel parmak arası terliğimide canım Kopuk Dadı ya bırakıyorum.sakla onları canım...

[ayy ölecem yaa :durdurun kopuk bak ne şanslısın.terlik kaptın sende.hadi yine ii sin :durdurun ]

3.sayısından itibaren biriktirdiğim TRTUNİNG dergilerim aKTUĞ a. ve TUNİNGTÜRKİYE dergilerimide Blue girl e bırakıyorum...

aman ne miras ne miras.ula dergileri ne yapsınlar.:durdurun ]onlara o kadar para verip biriktirmiş bide enayi. :durdurun neyse sözüm geri.ölecek çocuk.konuşmayayım böle.çarpılmayayım :D

mod arkadaşımız olan maximus a da odamdaki tv i bırakıyorum.çeyiz hediesi olsun.evlenemedi bi ya neyse...

[ pehh çeyiz hediyesiymiş.onlar evlenebilirse tabe :D ]

neyse devam ediyorum arkadaşlarım.Puma spor ayakkabımı apocalyps e bırakıyorum..

ıyyy iğrenç.ne kadar kötü kokuyodur o.bööğğ.cimri ya.insan yeni alır da bırakır :D]

Hp tarayıcı + yazıcımı protype e,uzaktan kumandalı şarjlı F1 aracımı cliper 1907 e bırakıyorum...

[neyse siz biraz daha şanslısınız.yani kokulu ayakkabı almaktansa bu daha ii :D ]

LG KG3 320 model telefonumu saygu değer karizma_5 abime,ve içindeki hattımı da yine Neron_64 e bırakıyorum.Neron hattımı bırakmam sebebim içindeki kızların nodu.anlarsın sen ...

oooo Neron ii sin gene.3.miras oldu bu. :D ]

Arabamın parfümünüde sevgili çiçeğim Prenses i me bırakıyorum...

[ ne pintisin ya.kız araba parfümümü bıraktın.Hey Allah ım :D ]

Fb formamı da Sercinho ya bırakıyorum...Güle güle kullan kardeşim..

[sakın öle bi hata yapma sercinho.bırak ya.pistir bunun eşyaları ıyy :p ]

nacizene mirasım bu kadardır.geriye kalan arkadaşlarımı çok sevdiğimi belirtmek isterim. bu arada birini unutmadım tabi.AYıNaTeŞi i ne bişey bırakmadım.çünkü onu yanıma alıyorum :utan canım sıkılmasın,arada okey oynarız filan die :D

hadi benim zamanım doldu.herkes kendine ii baksın.öpüyorum hepinizi..hoşcakalın arkadaşlar...

offf ne bitmez bi mirasmış ya.sankibişey bıraktığı da yok ya.yok ayakkabısı,yok çorabı :D

neyse ki kurtulduk artık :p Rahmetli :p:p:p

Arkasından konuşmak olmasın ama pek bi pinti bu yaw.ama neyse bana arabasını bıraktı.senle rahmetle anıcam toprak emin ol :D

BU ARADA KİMSEYE BİŞEY BIRAKMAYAN ARKADAŞLAR,ARFY NİN ARKASINDAN RAHMETLE Mİ ANARSINIZ YOKSA BAŞKA BİŞEY Mİ YAPARSINIZ BİLEMEM :D BEN GÖREVİMİ YAPTIM.MİRASI AÇIKLADIM. :D

şimdi ben işlemleri yaptırmaya gidiyorum.ee arabasını bıraktı bana.sonra da gidip onun hatrına bi YANNN___ layayım :durdurun

NOT:bu arada arkadaşlar bunu hazırlarken arkadaşımız Neron _64 e küçük bir şaka yaptık.bize çok darılmış.ama sadece şakaydı bu neron (=

ve bu şakayı yaparken de daha inandırıcı olabilmek için bişeyler yaptık.ve bazı arkadaşlarımız bizi Arfy ile birlikte sanmış :durdurun yok öle bişe tabi.o benim hemşom.Allah korusun :durdurun
[/COLOR][/COLOR]

wireLess modemimi de heLLboy726 ya bırakıorm

Çok düşünceli yahu :durdurun

olm senin kitabı napam :) ben:p
adamla aynı okuldayız daha heç görüşmedik bu 1,
bölümlerimiz alakasız bu 2,
ulan arabayı bırak bari bu 3

Uydu Alıcısına ne yapıyım ben :)

Uydu vErici yok mu :vur

ben parmak arası terlik kullanamıom başka bişi yokmu :D:D

rahmetli pekte pintiydi insan pantolonunu çantasınıda bırakır o terliğe uygun :durdurun

=) ahua :D süper hazırlamışsınz ya :D elinize , düşüncelerinze sağlk :D

Forma için Teşekkürler Arfy :D

odamdaki tam 29 adet 1 er metreLik posterLErimi reaL istanbuLa ...

Posterleri Meraq Etmedim Değil :)

Saol Kardeşimde Ne Gerek Vardı Yaff Düşünceli Kardeşim :)

ölsede kurtulsak:D bende hastayım şerefsiz

bu laflar arfy e:D:D:D

arfy öptüm canem ellerinden saol mirastan payıama düşen için:D

abim kullanır artıkın arabayı

lem ben napıyım tuning dergilerini benim bilgim bana yeter yaf

daiiiiii
hani şu arabadaki pionerr sistemini bana bıraksana :melek malum yani 12 den sonra 24 kalıyo.dönünce arabayı degiştiricem.güzel bi tesisat şart yani :goz:

dett lem.araba benim.merhum bana bıraktı.vermem kimselere.hatırası var :durdurun

kız araba senin olsun.bana ses sistemi lazım :D

olmaz hepicii benim :durdurun bu da arabam :cool

:durdurun :durdurun :durdurun

Grnt112.jpg

ayy merhum arabada oturuyo.ama artık ben oturcam :durdurun

muha güselmiş okudum hepsini gerceği olsa arkadaslar ın eksiği olmaayacaktı ama allah göstermesin);)

arfy nin bana sözü war kızım :D

3 Fidan kitaßın için te$ekkürLer:D:D:D
DigitaL Design Ses sistemini aLmak isterdim:D:D:D
Neyse aciL $ifaLar kanka sana... =)
antaLya/ßeLek'te nazar ettiLer heraL seni:D:D:

ne zaman ölecek yaf elini çabuk tutsa bari :D

la dare öldün cehenneme geldin deseler??

kim, nerde, ne zaman derim...
dünyadan heberimiz yok...La Neron a ne yaptınız...deli ettiyseniz elinize sağlık:durdurun :durdurun :durdurun

Arfy bu arada tekrar geçmiş olsun...(Kırmızı ne zaman arabanla turlucaazz pardon yannnnn____lıcaz...:durdurun :durdurun :durdurun )

ahahah süper olmuş yaa çok güldümm :D

"TUNİNGTÜRKİYE dergilerimide Blue girl e bırakıyorum..."

dergi için saol ilk kez okicam bu dergiyi (bilmiodumda :D)

ahahah allah rahmet eylesin noter tastik namesi nerde :D :durdurun

ARfy Lem Clementeyi Bir An Önce Devr Et Cok Eskimeden :D

Telefon Hattina Hayran Kaldim Karma Abee Sende Onu Cabucak ilet Bana :D

Lem ARabadaki Ses Sistemine Aktug ile Beraber Talibizzz :D

Geri