ArkadaŞlar ArŞİv Sorunu LÜtfen Yardim!..

dedo

New member
Reaction score
0
adsz20jk.jpg

adsz7fi.jpg

ARKADAŞLAR ARŞİVE TIKLADIĞIM ANDA BU HATAYI VERİYOR LÜTFEN ACİL YARDIM EDİN ŞİMDİDEN TŞKLR!..

bu sorun bende de vermişti.ücretsiz host tan açmıştım ve sebebini bi türlü bende bulamadım :(

gerilla_21' Alıntı:
bu sorun bende de vermişti.ücretsiz host tan açmıştım ve sebebini bi türlü bende bulamadım :(

Dediğim gibi zend sürümü düşük olduğundan bu hatayı vermesi büyük bir olasılık.. Bazen doğrulama koduda çıkmıyor bu yüzden.. Host sağlayıcınlada görüşmelisin bu konuda dedo

ProwL' Alıntı:
Dediğim gibi zend sürümü düşük olduğundan bu hatayı vermesi büyük bir olasılık.. Bazen doğrulama koduda çıkmıyor bu yüzden.. Host sağlayıcınlada görüşmelisin bu konuda dedo

açıkca söylemek gerekirse smf forum kurmuştum ve son sürümüydü.güncelleme falan hepsi tamamdı hatta paketler falanda yüklemiştim neyse bazı konularda,yeni konu açarken ve konuya cevap yazdıktan sonra bu hatayı veriyordu

gerilla_21' Alıntı:
açıkca söylemek gerekirse smf forum kurmuştum ve son sürümüydü.güncelleme falan hepsi tamamdı hatta paketler falanda yüklemiştim neyse bazı konularda,yeni konu açarken ve konuya cevap yazdıktan sonra bu hatayı veriyordu

o zaman kesin eklentilerden kaynaklanıyordur eklentileri yüklemeden önce normal konu açılabiliyormuydu.. P.m den yazabilirsin konu sapmaya başladı.. :)

ok arkadaşlar neyse ilginiz için tşkr free host o yüzden eğer bildiğiniz ii ve öğrenci işi bi host varsa bana söylerseiz sevinirim

valla bende de oluo ama okadar önemsencek bısey deıl beleş hostta olsa nolcak olmasa nolcak

Geri