arkadaşlar büyük bir sorunum var.

seloboy

New member
Reaction score
0
evet biliyorum konu biraz +bilmemkaç durumda.

arkadaşlar ben dün duş alırken 50 dk civarı sürdü. mas......n yaparken aletim çok se..eşti ve iş bitimine yakın aletimin içi uç kısmı acıdı. ve dünden beri küçük abdestimi yapmaya korkuyorum aletiminn ucu acıyor. sanki iç kısıma iğne batmış gibi.

bu önemli bir durummu yoksa ilerde geçermi ne yapmalıyım.
kolay gelsin. saygılar..

forum kurallarına uygun başlıklar kullanınız ..

önemli bir durum yok geçicidir ..

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. ben daha dikkatli olcaktım ama bir an tıbbın ayıbı olmaz kelimesi gelince aklıma böyle oldu işte :D tekrar teşekkür ediyorum.

Sabun markası ne? Hacı şakir mi dove mu?
Farkeder.

sabun yakmıştır 1 -2 güne işeye işeye geçer

geçmiş oLsun
daha dikkatLi oLmanı öneririm
yoksa daha kaLıcı hasarLar verebiLir

bizde bişey var sandık markanı iyi seç sadece kasma kendini geçer yarın geçmiş olsun ..

Sende Tüfeği çok sıkıştırmışsın kardeşim
geçer yakın zamanda ısınmıştır :D

50 dk nedemek yaa.

Ankara-Kırıkkale bile 45 dk.

İşin esprisi bi yana geçmiş olsun.

Geçer bişey kalmaz.

arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
o gün yaşadığım o olaydan sonra 2 gün boyunca işemeye kortum. tüfek çalışmaz oldu :biggrin: ama 3. gün her şey eski haline döndü. bu arada artık kaliteli sabunlar kullancam,
tufeği sıkıştırmamaya özen göstercem:biggrin:..
tekrar teşekkür ederim cevapları okurken miğdeme kıramp girdi ölüyodum az kalsın:durdurun

arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
o gün yaşadığım o olaydan sonra 2 gün boyunca işemeye kortum. tüfek çalışmaz oldu :biggrin: ama 3. gün her şey eski haline döndü. bu arada artık kaliteli sabunlar kullancam,
tufeği sıkıştırmamaya özen göstercem:biggrin:..
tekrar teşekkür ederim cevapları okurken miğdeme kıramp girdi ölüyodum az kalsın:durdurun

Valla bizimde senin konuyu okurken midemize kıramplar girdi
Babana söylede seni bir an evvel evlendirsin yoksa mazallah tüfek elden çıkacak :001_rolleyes::001_rolleyes:

sabunla yaptıgın için olmuştur bol bol idrar yap

bnce birdaha sabun kullanma şampuan daha fene yapar onuda kullanma
normal şekilde devam et bişi olmaz

O kadar diyorum sabun delmeyin diye.Banyonun içinde duş yaparken vs tehlikeli bu işler.Dışarda hallet işini sonra gir banyounu yap.

Geçmiş olsun.Acır acır biraz ama geçer.

Geri