arkadaşlar bakmadan geçmeyin müzik isteği yapacağım en azından bir göz geçirin!!!!

ossea

New member
Reaction score
0
sevgili hackhell üyeleri benim bir arkadaşımın düğünü var benden cd hazırlamamı istedi ama ben şarkı konusunda pek bilgili değilim tecno tarzı disco tarzı halay roman yani bir kına gecesinde çalınabilecek her türlü şarkıyı buraya yazar mısınız şarkı vermek yasak bu yüzden siz ismini verseniz olur burada ki arkadaşların verdiği remixlere de bakıyorum şimdi lütfen yardımcı olun :help:emzik:ter::sigara:

LÜTFEN BİR MESAJI ÇOK GÖRMEYİN ÇOK ZOR DURUMDAYIM ARKADAŞIMI KIRAMADIM ŞİMDİDEN SAĞOLUN

ya arkadaşlar niye kimse bakmıyor ya :(

izmirde olacak ama farketmez heryöreden olur ya halay malay her şey olur

bilen birileri yardımcı olsun arkadaşımıza =)

evet ya çok sevinirim bu arada teşekkürler

kardesım lime wire da oyun havaları yaz cıkıyo.. Ayrıca bı ıkı ısım vereyım bıldıgım

Ekrem & Gultekin - Damat Oyunu
Saz Ile Oyun Havalari - Misket
Sulukule Gobek Havalari

kardesım lime wire da oyun havaları yaz cıkıyo.. Ayrıca bı ıkı ısım vereyım bıldıgım

Ekrem & Gultekin - Damat Oyunu
Saz Ile Oyun Havalari - Misket
Sulukule Gobek Havalari

ya çok teşekkür ederim aklına geldikçe yazarmısın lime wire de aratacam ama nasıl aratacağımı bilmiyorum :vur

pasham lime ı ac search dan ses bolume gel
oyun havaları
ciftetelli
misket
göbek havaları
vs
vs
yaz cıkıyo banada bı ara lazım olmustu ordan bulmustum :)

Kına gecesı ızmırde mı :) bende ızmır havasıda var pc de :D

ya tanımıyorum ama kardeşimsin:victory atsana yada isimlerini yazarmısın:melek:durdurun evet izmirde üçyolda :D

sevgili kardeşim bizim oralarda kına gecelerinde çifte telli ,arap,mevlana,roman havası,misket,mezdeke çalarlar geneldede bu şekil gider ama orta anadolu ve öteye doğru halay tarzı oyunlar oluyo

Geri