Arkadaşlar bana bir yardım edin=)

chester26

♫Цпẳρρя&#1
Reaction score
0
Mrb arkdaşlar..Pc basında otura otura bi sorun gerçekleşti bende=) rektal bölgede anüsümde bi şişllik gerçekleşti tabir-i caiz tam büzük kısmında bi şişlik var beni çok rahatsız ediyor...Basur oldum dicem ama ona ait bişey yok tam bilmiyorum nasıl birşey olduğunu 2 3 günden beri acını çekiorum..oturamıyorum kalkamıyorum..rahat haraket edemiorum...bana bir yardım edin napmam gerek benim

Burda ne yazarsak yazalım görmediğimiz ve bilmediğimiz için hemen hepsi yanlış olacaktır en iyisi doktora git ve yardımı onlardan iste emin ol bizlerden iyi ilgilenirler seninle

çikolata, domates,cips,kola gibi yiyeceklerden sorun tamamen bitene kadar uzak dur!
Bol su iç, Tuvalette çok oturma, ve rahatsızlık olan bölgeyi aşırı tahriş edici şekilde yıkama.
Her ne ile ilgileniyorsan ilgilen oturma sürelerini kısalt. Hiç kalkmadan uzun süre oturma.

Çok çok geçmiş olsun.

Saglam bir kolonyayı (limon kolonyası) ile agıran bölgelere boca et. Muhtemelen enfeksiyon kapabilir havasızlık nedeniyle kolonya gözenekleri acacaktır, ama acı cekeceksin bunu yaparsan

Hepinize çok teşekkür ederim ama hemoroid olduğundan şüphem var ben genede bir doktora gitsem iyi olacak çok kötü acı çekiyorum... Allah kimsenin basına vermesin işin garip yani yaklaşık 4 gündür wc ye gitmiyorum büyük abdest yok bu utanç verici bi durum=/ çalışıyorum işten fırsat bulabilirsem gidicem doktora ilginiz için çok teşekkür ediyorum hepinize

Hepinize çok teşekkür ederim ama hemoroid olduğundan şüphem var ben genede bir doktora gitsem iyi olacak çok kötü acı çekiyorum... Allah kimsenin basına vermesin işin garip yani yaklaşık 4 gündür wc ye gitmiyorum büyük abdest yok bu utanç verici bi durum=/ çalışıyorum işten fırsat bulabilirsem gidicem doktora ilginiz için çok teşekkür ediyorum hepinize

hacı tuvalete gidemiyorum dedin ya kessinlikle hemoroid'tir...Doktora git merhem yazacaktır merhemle 2/3 güne geçmektedir. '' acı şeyler yeme tavsiyesin de de bulunacak sen şimdi den yeme acı hemoroid acısını artırır '' Geçmiş olsun yaf

Arkadaşlar basurum çıktı...Cok kötü acı çekiyorum..İltahapda yapmış bugün sabahtan gidicez hastaneye ufak bi operasyona giricem sonra inş gecicek acılarım...İlgininiz için teşekkür ederim

Geçmiş oLsun RamsTeiN
Bay - Bayan Tüm arkadaşLara sesLeniyorum
KoLa içmeyin,acı ve baharatı eLinizden geLdiğince azaLtın

Geri