Arkadaşlar bi tavsiye verebilir misiniz?!!!

Arbalah

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar 5 yıldır frp oynuyorum ve bunun son 2 yılını DM'lik yaparak geçirdim şimdi sizden şu konuda tavsiye istiyorum:

4 kişiyle frp oynuyoruz ve bu 4 adam çok bilmişlik yapıyor herşeye karışıyor ve dahada kötüsü birbirleri ile karakterlerini kıyasıya yarıştırıyorlar ve oyun saçma sapan oluyor,mesela bunlardan 3 ü lvl 11, 1 tanesi 10, 1 tanesi 9 ,quest gereği bir ejderhayla kapışacaklar(tabi çok baba bi npc healer'ın yardımı ile)bitanesi(fighter)kendi turn'ünde ejderhaya 50 küsur bişey vurdu hemen diğer oyuncu itiraz etti sen nasıl okadar vurursun onun silahı çok güçlü dengesizlik var bizimki niye güçlü,bundan şikayet eden arkadaş da fighter fakat full long bow feetleri var yani sadece yay kullanıyor böle bi sürü durum oyunu ben değil sanki onlar oynatıyor bişey deyince sinirleniyorlar falan oyundan kopuyorlar bi sürü şey lütfen arkadaşlar ne yapayım ben bunlara öldürsem boş,öldürmesem boş,oturup konuştuk bu konuyu yine boş tavsiyelerinizi bekliyorum.

Adamlara oynatma bir daha. Ya da daha düşük level'dan başlat ve birbirlerine bağımlı olmalarını sağla.

Ahhhh kardeşim denemedim mi ben daha düşük level başlatacaktım itirazlar geldi oynamayız diyenler oldu falan filan zaten birbirlerine bağlılar oyun sadece bu yüzden yürüyor zaten goo ve neutral oynuyorlardı sonra hepsi evil oldu oynatmasam başka adam yok en iyisi bi hata yaparlarsa öldüreyim acımayayım sonra 2 lvl düşük başlasın ölen karakter belki böyle düzeltebilirim yinede teşekkürler tavsiyen için Zer0cool

Ya cidden oynatma bence, kendine yazık ediyosun :D başka neden kimse yok bulursun oynayacak adam frp ile ilgili sitelrde oyuna aç birüsürü adam var, hem bazıları çok iyi bilmyo herşeye ses çıkaramazlar öyle.

Şuanki gruba zerocool unda dediği gibi yap bence, en baştan başlat düşük level, istemeyen oynamasın. Olsun bitsin..

Vallaha haklısın kardeşte hepsi çok iyi arkadaşım teşekkürler tavsiye için cidden en iyisi çok fazla bilmeyenle oynamak bişeye karışmazlar en azından saol tekrar.

Hmm itiraz edenin basina meteor at yildirim carptir kaya düsür bir kac tane itirazdan sonra bak bakalim nasil adam oluyorlar.

Yok abi öyle adamın başına kötü şeyleri getirince de mızmızlanıyor bu insan tipi. Resmen tanık oldum buna.

Geri