arkadaşlar bi yarım edebilirmisiniz?:(

kamil_35

New member
Reaction score
0
benim sorunum benim bilgisayarımdan download için açık bıraktığım bilgisayarıma sorunsuz bağlanmak olacak yani ne yapmıs ne indirmiş neler olmus program buldum ama karşıtaraftaki kabul etmesi gerek ben kendi pc şifre yazıp hemen bağlana bilirmiyim progran ismi (TeamViewer) buda işe yaramadı karsı tarafın şifreyi onaylamsı gerek yanlıs anlamayın hek amaçlı kullanmıyacağım... bilgilerinize ..

TeamViewerda karşı tarafın şifresini bildikten sonra ve teamviewer açık olduğu sürece ... size bağlanmak istiyor kabul ediyor musunuz? diye sormaz. Direk bağlanır..
Bu şifre program her açıp kapatıldığında değişir fakat id sabit kalır. 1 yerden duymuştum şifreyide sabitliyebiliyormuşsun..

bu konunun yeri öneriler &şikayetler bölümümü kamil : )
Yeni Başlayanlar & Yardım bölümüne taşıdım..

Radmin [Remote Administrator v3.2

Güvenli Ağ Oluşturmada Hızlı ve Emniyetli Uzak PC Kontrol Yazılımı.
Desteklenen sistemler: Windows Vista/XP/2008/2003/2000 (32-bit, 64-bit)
Radmin, ödül kazanmış bir güvenli uzak kontrol yazılımı olup, uzaktaki bir bilgisayardayken, sanki o bilgisayarın önünde oturuyormuşcasına çalışmanızı sağlar.Bu program, mükemmel bir uzaktan erişim çözümüdür. Aynı bilgisayara çeşitli yerlerden ulaşabilir; gelişmiş dosya transferi, uzaktan kapatma, Telnet, OS-bütünleşik NT korumalı sistem desteği ve diğer özellikleri kullanabilirsiniz. Radmin, hız, güvenilirlik ve güvenlikte tüm diğer uzaktan kontrollerden daha üstün performansa sahiptir.

Buradan İndiriniz

http://rapidshare.com/files/172097888/radmin32tr.zip

İnternette resimli anlatımları mevcut. Bu program isteğinizi fazlasıyla karşılayacaktır.]

Geri