arkadaşlar bi yardım ya

mercanli

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bitane pc cam var. prog. indirdim kurdum çalışmadı.

soryy you have no video capture hardware
video capture will not function properly yazıyor

arkadaşlar sorun nerde bana yardımcı olursanız sevinirim

cam:apache AWC-550

ewttt başka bi camın setupını kurmuşsun:)

kendi web cam driverını bul apache AWC-550 yaz google ye kesin çıkar =)

kurdum arkadaşlar kurdum driver indirdim 50 kere denedim gine de olmadı pc cam çalışmıyor

Driver Cd Sinde; "video Streaming And Capture Device Driver" Dosyasını Ki Bu Sistem Dosyalarındandırrrr

Eğer Bu Dosya C De Kameranın Kurulu Olduğu Dosyaların Içinde Yoksa "driver Files" Içine Kopyalamayı Dene

vallaha bende cd yok netten indirdim driver öyle kurdum onu nerden bulabilirim

O Zaman En Iyisi Forumda Driver Araması Yap

çok çeşitli Driver Bulabilirsin

Düzelene Kadar Birkaç Kere Yeniden Yüklemeni Tavsiye Edebilirim

Eğer çözüm Benim Düşündüğüm şeyse Tabiiii

yani başka yerlerdende driver indirp kurayım öylemi

Bence sen arayüz programını yüklemişsin ama driver yüklenmemiş.Aslında ikisininde kurulması gerekiyordu ama bazen böyle sorunlar çıkabiliyor. Sanırım seninkide böyle bir şey.
Aygıt yöneticisine gir ve orada donanımının yanında sarı ünlem vs . gibi bir işaret olabilir. Eğer öyleyse üzerine çift tıkla ve sürücüyü yükle ( yada yeniden yükle, güncelleştir farktemez.) seçeneğine tıkla ve yönlendirmeleri takip et bu şekilde kurulur. Çok başıma geldi inşallah seninkide böyle basit bir sorundur.

kardeş o zaman şöyle yap sırayla yazıyım ben sana

1. O kurduğun driver ve programı tamamen sil.

2. Regedite gir orayıda temizle... Artık kalmasın programın..

3. Sonra webcamı bilgisayara takmadan kur.

4. Webcamı bilgisayara tak.

5. Driver penceresinden ayarını yap.

İşlem tamamdır herhalde..

Bence sen arayüz programını yüklemişsin ama driver yüklenmemiş.Aslında ikisininde kurulması gerekiyordu ama bazen böyle sorunlar çıkabiliyor. Sanırım seninkide böyle bir şey.
Aygıt yöneticisine gir ve orada donanımının yanında sarı ünlem vs . gibi bir işaret olabilir. Eğer öyleyse üzerine çift tıkla ve sürücüyü yükle ( yada yeniden yükle, güncelleştir farktemez.) seçeneğine tıkla ve yönlendirmeleri takip et bu şekilde kurulur. Çok başıma geldi inşallah seninkide böyle basit bir sorundur.
senin dedigin gibi cıktı
haci bende cd yok nasıl güncelliyecem

Öncelikle söyleyeyim burası biraz karışık.
aygıt yönetcisine gir (tabi bu arada donanımının cd sini takmayı unutma)
sorunlu donanımın üstüne çift tıkla
sürücünün özellikleri ile ilgili pencere çıkacak ve o pencerenin üst kısmında
genel
sürücü
ayrıntılar.... gibi segmeler olacak
sürücü segmesine tıla
orada sürücüyü güncelleştir diye bir seçenek var ona tıkla
tılayınca sürücüyü bilgisayarımda ara seçeneğine tıkla (bu arada bende vista var ona göre anlatıyorum)
sonraki adımda GÖZAT kısmı çıkıyor ki işimiz asıl burada başlıyor.
buradan cd nin içinde webcamının driver dosyasını bulman gerekiyor. (WDM şeklinde bir yerlere bak)
yada direkt driver diye bir klasör vardır onun içinde de olabilir. o dosyayı seçtikten sonra çıkan her adımı onaylayarak driveri kur.
Driver kurulduktan sonra PC yi yeniden başlat ve normal yazılımınıda kur. Bu şekilde çalışacaktır. (tabi inşallah)

http://rapidshare.com/files/134292149/setup.zip.html
şuradaki driveri denesene şimdi upload ettim. Normal üstteki yöntemi karıştırmadan normal bir şekilde setup ı kur

Geri