Arkadaşlar Format Atarken Bir Sorunla Karşılaştım Acil Yardım Edebilicek Varmı ??

byilmaz61

New member
Reaction score
0
Arkdaşlar Biçimlendirme Yapıyorum Ve İlk Kurulumu Yapıyor Ve pc yeniden Başlatılıyor..

Asıl Kurulum Aşamasına Gelince Bu Ekran Geliyor Eskiden Böyle Bir Sorunum Yoktu şimdi neden kaynaklanıyodur...

6114.jpg

dostum sen normalde biçimlendirirken c sürücüsünü kaç gb olarak ayarlıyorsun bu tür hataları yetersiz alandan dolayı verir.

baska bir cd ile dene ama once kasayı bir temizle

Temizlik Olarak Napcam XP ile atarken bu sorun oluyor Windows7 atarken sorun olmuyor Şuan XP

kullanıyom önceden pc nin yedeğini almıştım yedek yüklerkende bir sorun olmuyorda benim format

atmam lazım atamıyorum

hocam ramlar da sıkıntın olabilir. Ramların slotlarını temizle iki adet ram varsa tek tek takıp dene ramlar da sıkıntı var.

kasanın içindeki tozu topragı alcan ne yapa bilirsin daha once hiç kasayıa ctın mı acmadıysa bırak acma hiç ama yok actım derse temizle ve unutmadan hatırlatayım kasan garantılı ise el vurma garantı dısı kalmasın :)

muhtemelen xp cd de eksik dosya var o yuzden hata veriyor yenı bir cd ile denemlazım

temizlik işlerinden anlıyorsun ama hatanın ne oldugunu bilmiyorsun bilgisayarcı : ))
sana kolay gelsin

:)) daha Yeniyim :) tecrübe lazım deil mi zamanla oda gelecek

pc nin içini açmaya üşendim kasayı şimdi sök yerinden falan :) nese bi uğraşayım ben :)

Teşekkür Ederim ...:)

pc ye toptan bi format çakacam dosyaların yedeğini aldım

yatmaya gidiyom yarın okul war geldim mi atarım formatımı artık sizede iyi akşamlar :)

Sorun bios vista yüklenebilir ayarlar hakim bulunduğu için o hatayı verior
biosu açıp sata hdd ayarını ayarını degıstırmen gerekiyor.

Yok sorun biosta deilmiş yardımlarınız için teşekkürler pc yi temizledim işlemciyi ramleri söktüm taktım

düzeldi sorun ...

Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim ...

ramin tekını sok baktın cd de sorun yok at formatını sonra takar windows ozellıklerden ramı sanalını duzeltırsın

Geri