anakart seri no su falan aldinmi, ya da gondermeden once baktim demistin, orada seri nolarin degismedigine dair ispatlayacak bir kod numara vs. aldin mi?
almadiysan; yapilacak olan bir daha servise goturdugunde, onlerinde laptop' u acip gozlerinin onunde seri nu arasini almak ve yetkiliye imzali tutanak tutturmak olacak, sikiyorsa bir daha yapsinlar
aslinda jer urun her parcasi belirli seri numarasi ile uretilir, bu seri numarasindan kullanilan her parcanin seri numarasi tespit edilebilir, uretim Turkiye' de yapimadigi icin yine ana merkezle irtibata gecmen gerekir,gecerli bir neden belirtir ve izah edersen seri numaralarini sana gonderirler
kolay gelsin
hocam iş 3 kere göndermeyle bitmiyor sana çek weriyolar en iyi ihtimalle aynı ürünü yenıden alman için yeni ürün alma şansın yok aynı markadan(toshıbada)
bende bu nedenle dawa acarım dedim telefonda adamlara siz bilirsiniz bizim para iadesi yapma gibi bir durumumuz söz konusu olamaz dediler dawa 2 kez ertelendı ufak tefek sebeplerden dolayı bilirkişiden onay alıp dawa açıyorsun laptop 800 yada 900 ytl üzeri bi mebla olduğu için mahkeme karar weriyor sonuca
ama sana şunu söyleybilirim adamlar kesinlikle ürün değişimi yada para iadesi yapmıyolar (ürün değişimi derken werdiğin para dengi yenı bı bılgısayar almaktan bahsedıyorum)
yani işin özü işin rast gitmezse benım gibi şansın yoksa bu iş 1 seneyi bulur sen yeni laptop bakmaya iyice yoğunlaş sana istediğini hemen wermezler adamların zararı en fazla dawa süresince gecen zamanda sana ödemeleri gereken para(dawayı kazanırsan) oda düşecekleri kullanım bedeline falan denk gelır yani kafa kafaya olur hemen hemen...
benım hp ye bi yazı yazmam lazım ama ne yazacam anu secemıyorum cok karıstı kafam