arkadaşlar lutfen yardım

nurullah

New member
Reaction score
0
arkadaslar ben babama surpriz yapmakm istiyorum
babam annesini hiç görmemiş ve buda benı cok sıkıyo onun resmini bulmak istiyorum
kendisi düzce yığılca doğumlu
adı halime kiren baba adı ibrahim
yardımcı olursanız cok sevınırım
bulabılırsenız [email protected]sine yollarsanız cok memnun olurum pls
tesekurler
nurullah

hoş geldin bu arada sana yardımcı olan çıkacaktır...

sen sıkma canını dostum eminim yardım eden olur.
yalnız önce forum kurallarını okuman çok faydalı olur,
burası tanışma bölümü, mod arkadaşlar uygun başlığa taşırlar konunu ama söölediğim gibi bölüm kurallarını okursan sıkıntı çekmezsin

sence nasıl yardımcı olabılırız arkadasım annesının resımmı ınternnette varmıdır . .. ?

babasi annesini hic gormemis babasi 50-60 yaslarinda olsa babasinin annesi 90-100 arasi desek ölmüs Allah rahmet eglesin bundan 100 yil once pc bu kadar ilerlemismiydi resminin bulunucani hic sanmiyorum :eek:

insallah bi resim bulan olur ama ben karamsarim bu konuda sanmiyorum bulunucani :eek:

yardım etmeye çalıştım ama olmadı arkadasım kusura bakma hiç bi sitede yok

imkansız kardeş mümkün olsa elimden geleni yaparım ama pasaklıya sonuna kadar destek veriorm 90-100 sene önce bilgisayar ne durumdaydı önce bunu bilmek lazım. . .

arkadaslar saolun ilginiz için babam 1960 doğumlu babam beş yasındayken vefat etmiş cok tesekur ederım yardımınız için en kısa zamanda hatda şimdi forum kurallarını okuyacağım
öbür yerlerde nerelere yasacağımı bulamadım kusura bakmayın akadaslar bu arada bu sitede herşey hergün güncellenıyor nasıl beceriyosonoz hiç uyumuyomusunuz anlamadım ama cok tesekürler

Geri