arkadaşlar mutlaka okuyun başınıza gelmesin

arkadaşlar burada firmay tamamen hatasız demek yanlış olur.Şayet benim can güvenliğimi ve mal güvenliğimi üsleniyorsa onun da bu konuda hataları vardır.Araç içinden ve de bagajdan tabi ki sorumludur.Hukuki yönden hakkınızı sonuna kadar aramanızı tavsiye ederim.Ayrıca bahse konu firmayı biliyorum.birkaç yıldır piyasada olan bir şirket.Etraftan çok ta önerilen bir firma değil.ciddi bir firma değil.Benim de bu firma ile küçük çaplı tartışmalarım oldu.Ciddi bir yapıda değiller.Hakkını ara ki bir dahaki seferlerde daha ciddi olsunlar en azından.bu ile bir kazanç.

geçmiş olsun malesef firmanın sorumsuzlugu yüzünden zarara ugramışsın inşallah biran önce laptopuna kovuşursun

otobüs firmaları adamı canından bezdiriyor kibarlık ve iyiniyet aramayın çok dikkat etmek lazım geçmiş olsun arkadaşım

Aslında bir çözüm var gibi. Otobüs firması üzerinden bir sonuca ulaşamazsın. Fakat polise gidip leptopum çalındı şeklinde başvurursan ve leptopun kutusu veya garanti belgesi elindeyse üzerinde IMEI numarası bulunur. Birisi o leptopla internete bağlanırsa imei numarasından tespit edilebilir diye biliyorum.

benim laptobumla eğer otobüse binersem minik olduğu için her zaman gözümün önündeki filenin içine kordum, zaten bile bile minik aldım aspire d 250 Avrupada bildiğim kadarı ile hostesin görgü şahitliği mahkemede kesin delil oluşturuyor, yani hostes bu kişinin ben elinde laptop görmedim veya gördüm demesi davayı tamamen etkiler. O bilgisayarın aslında içindeki bilgilere adamlar değer veriyorlar mesele bu.

kardeş bende manisa akhisardan, selçuk üniversitesinde okuyorum. bilgilendirme için sağol, geçmiş olsun

Geri