Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar polislikte çıkan sınav soruları lazım...
arkadaşlar polislikte çıkan sınav soruları lazım bulabilirseniz sevinirim konuyu yanlış yeremi açtım bilmiyorum *********** bulursanız bi zahmet maillerinizi bekliyorum
şaka bir yana sınav soruları hakkında bilgim yok ama abim sabah 7'de spor elbise ve ayakkabı giyip fiziksel test (koşu, atlama, zıplama) için yola düşerdi onu biliyorum. valla eve pestil gibi gelirdi
bide okulda eğitim ağırmış. spor salonuna herkesi toplayıp eğitmen herkese ayrı-ayrı sövüyormuş ki psikolojini ve dayanıklılığını ölçüyormuş. hani olurda bir eyleme gidersen karşındaki sana ana-avrat söverse onu dövecek misin diye. bi kaç öğrenci dayanamayıp eğitmene sövüyormuş. sonuc okuldan atılma
neyse... soruna cevap veremedim ama bi kaç bilgi verdim.
polis olacaksan güzel meslek... senin adına sevindim dostum ama msn adresini editlersen güzel olur. konu yanlış yerde ama güzel bi konu
edit: bi kaç soru örneği buldum. bunlar gerçek. sakın dalga mı geçiyorsun deme...
sporla ilgili;
* Aşağıdakilerden hangisi NBA'de oynamıyor?
* Aşağıdaki takımlardan hangisinin renkleri milli takımla aynı değildir?
Tarih ile ilgili
* Manas Destanı ile ilgili bir soru,
* Osmanlı Devleti'nin padişah sayısı kaçtır?
Genel Kültür
* Japon hükümdarına ne denir?
vb sorular. zaten 100 soru oluyor yanılmıyorsam. yani ne sorulacağı pek belli değil.
şu adrese bi bak istersen burada bilgiler var. sınavlara giriş ile ilgili bilgiler, gereken şartlar, evraklar...