şimdi bu konuyu nasıl ele alsak diye düşünüyom izin var mı yada ayağamı alsak

hımm şimdi ben bir bayanım erkek arkadaşım bi erkekle dans etse ilk önce normal karşılarım ama bundan rahatsız olacak şekilde huzursuz olup bana söylemişse cinsel tercihini sorarım tabiki
bunun yanıunda manik depresyona girer 11 hafta kimseyle konuşmam yemek yemem su içmem hayatımın geri kalanını feminist olarak ve kendimi bill gatesin hayır vakfına ve de deniz fenerine gönüllü yardımcı olarak geçiririm

bi erkekle bi erkek dans edebilir normaldir ama halay çeksin,işte çiftetelli oynasın yani şimdi dansın çeşitine görede deişir durum tabi şimdi kalkıp ikisi tango,lirik,salsa,lambada falan yapsa tabi ik bu duruma bakış açım pek hayra alamet olmas

ama dedim ya duruma göre deişir aslında bu konu hakkında tez hazırlayıp sabaha kadar size açıklama yapmak isterdim ama malesef uykum var müsait bi günümde hatırlatın bi de bana arkadaş yani sefgili olacak ki çok zor bi ihtimal bi erkek getirin onu kobay olarak kullanıp pratiğe dökerek bi deneyle gösterim size

hemde bunları yaarken sizin için bi homoya nasıl katlandığımı resmen ve cismen ismen artık herneyse kendimi size sırf bişiler öğretmek için heba ettiğimi ve fedakarlığımı görün.

plaketler hhye , şeref kürsüsüne please