arkadaşlar yardı edermisiniz_?

Arıkut

Türk Milliyetçisi
Reaction score
0
internet bi gidip bi geliyor rapidi açmıyo çoğu siteyi açmıyor modemi hep resetlemek zorunda kalıyorum bazen hiç açılmıyor ve çok yavaş ne yapmalıyım?

walla ya rapid falan açılmıyor bişey indiremiyorum daa hackhell bile tam açılmadı bazen hiç açılmıyor google bile açılmıyor:help:help:mad::mad:

Bende de profil resimleri felan gözükmüyor :)

TTNET işte.

bi çözümü varmı acaba bekliyecekmiyiz (ulan kazığı dayıyosunuz bari tam yapın işinizi)

haydaaaaa daha yenii açılıodu rapid falan gitti yine

valla aynı sorun bendede oldu önce net gitti geri geldi sitelere yavaş girmeye başladı googleyi açtım girmedi ama diger sitelere giriyodu

google ve adı reklam olur diye söylemek istemedigim 2 site haric yarım saat önce hiç giremiyodum ie baglantılarında rastgele bi kurcalama yaptım net bi anda uçtu :) bekle duzelir dicem ama bende yarınm saat öncesine kadar deliye döndüm kız msnde bekliyor ben sap gibi bekliyorum :)

bende karıştırıyorum da ben bi türlü uçuramadım

ben 1 saattir hiç bi siteye giremedim ya modeme 2 kez reset attım yinede giremedim şimdi yeni düzeldi ne bela bişi bu ttnet ya

aynen kardeş ne iştir ne beladır bende çözemedim benimde geliyo yavaş yavaş

2 saattir uğraşıyorum düzeltmeye çalışıyorum yok nafile, googleyi açıyor arama yapıyor mynete falan girebiliyor ama çoğu siteyi açmıyor, bende protokolü PPPoA yaptım şimdi biraz daha iyi :D

Geri