arkadaşlar yardım edin

apocalyps

Devrimci Genç
Reaction score
0
arkadaşlar bişi sorcam yardım ederseniz sevinirim... Benim baydır nette konuştuğum bi kız war aramızda çok ii her şeimiz aynı gibi (fikir olarak:D) ya nedenini anlamadığım halde ben çok bağlandım şimdi onsuz bi gün bana ızdırab gibi gelio msnde boş wakitlerimizde 7 8 saat konuşuoruz ama ayrıldığımızda ben yine hüzünleniom bi bakıorum diğer gün mail atmış bana seni çok ösledim die benimde girme maksadım ona aynı mesajı atmak genelde hep bu çerçevede dönüo ama ben bugün konuştuğum halde yine öslüom napabilirim bi akıl verin:'(

:eek: Sorun nedir ki burda?...
Hmmm.. olabilir kafa dengi bir insansa karşındaki, sohbeti hoşuna gidiyorsa doğal şeyler bunlar. İnsan bazen aradığını, o samimiyeti reel ortamlarda bulamıyor. Sanal ortamda bir çok insan bu yüzden tanışmak, konuşmak, kendi gibi bir insan arayışına girebiliyor.Bunlar dediğim çok doğal ve sen bulmuşsun o insanı (sanal, reel ne farkeder ki) O kızlada buluşun reele dökün. Eğer reel ortamdada aynıysa durum = Mutluluklar dilerim :)

Reelde görüşme imkanın varsa en kısa zamanda buluş..

Boyle bir imkanın yoksa sil+engelle..

ama bi ben de buluşmayı düşündüm de sonunda eğer aramızdaki samimiyet gerçekte beklediğimiz gibi olmazsa die de içimi kemirdim bi yandan istekliim öbür yandan isteksizim daha doğrusu kararsızım.Bi de benim bu kızla tanışmam pek doğal olmadı msni bi gün açtım baktım böle biri war ben sordum ona sen kimsin o sordu bana sen kimsin hala daha hangimizin eklediğini bilmioruz garip başladı garip gidio zaten react0r aklıma soktu ben zaten arkadaş gibi görüodum ama zamanla arkadaş gibi görmediğimin farkına vardım:(

apocalyps' Alıntı:
ama bi ben de buluşmayı düşündüm de sonunda eğer aramızdaki samimiyet gerçekte beklediğimiz gibi olmazsa die de içimi kemirdim bi yandan istekliim öbür yandan isteksizim daha doğrusu kararsızım
Arkadaşım kararsız kalmana gerek yok..

Aranızdaki samimiyetin gerçekte beklediğiniz gibi olduğunu veya olmadığını ogrenmek için buluşmanız lazım :)

Sonuna kadar nette sürücek bi durum değil bu..

haklısın arkadaşım ya telde sesini duyunca bile değişik oluorum sanki hala çocukluktaki gibi içim bi değişik oluo

yani neden korkuosunki hayatının sonuna kadar sanalda mı kalıcaksn...((:)...biraz cesaret...

GeHeNNa' Alıntı:
:eek: Sorun nedir ki burda?...
Hmmm.. olabilir kafa dengi bir insansa karşındaki, sohbeti hoşuna gidiyorsa doğal şeyler bunlar. İnsan bazen aradığını, o samimiyeti reel ortamlarda bulamıyor. Sanal ortamda bir çok insan bu yüzden tanışmak, konuşmak, kendi gibi bir insan arayışına girebiliyor.Bunlar dediğim çok doğal ve sen bulmuşsun o insanı (sanal, reel ne farkeder ki) O kızlada buluşun reele dökün. Eğer reel ortamdada aynıysa durum = Mutluluklar dilerim :)

HAKLISIN unutmaki şansında bunda bir faktör belki milyonda bir şans unutmaki her insan mutluluğu arar ama pek azı sahip olur bu mutluluğa seviyorsan bırakma....

ŞANS SENDEN YANA OLSUN

ya bence yüzyüze görüşme ihtimalin warsa buluşmalısın.Bu iş bekletmelere gelmez.Cesur ol buluşmada kendin gibi dawran seni sewicekse olduğun gibi sewmeli we eğer gerçekten sewdiyse bi şekilde mutlaka beraber olursunuz...klasik olcak ama dönmezse o zaten senin olmamıştır.anlattıklarına göre oda seni sewiyo we bence buluşmalısın.

kız apo bende sana demedımmı buluş die :) hala ağlıosun ya kızı kendınden sogutucaksın bak bizi gördün nasıl mutluyusss :) kem gözlere şişş ;p hadı ayarla çekınıosan heb beraber toplanalım ne dersin ?

walla buluşcam bu gidişle allah yardımcım olsun ama napim herkes siz gibi değilki seviorum ama aşık değilim aşkına söle anlatır ne demek istediğimi :D

ama walla seviorum walla hem de çok

apom kız sana yakışıyor, fikrimi biliyorsun, herşeyi bırak mutlu ol kardeşim :)

abi şuan bile onla konuşuorum ama ben kendimi bile bilmiorum seni biliorum ama kendimi ııı bilmiorum walla tanışmasadım demek istiorum ama diemiorum ya:(

ayy apo ne bu naz yaa
hiç görüşmeden aranızdakı herşey biitceğine,-biticeğide varsa eger- görüşün de öle bitsin bari. içinde kalır hep bak söliyim.
hem bu kadar sevıyosunuz nıye görüşmüyosunuz aynı şehirdesıniz bide yaa
aah ah

dostum şu anki kız akadaşımla (resimdeki) msn de tanıştık aynı senin anlattığın gibi
ben denizcilik ypıcaktım o sıralar gemici cüzdanım falan çıkıyodu. herşey halloldu.
gitmeden görüşmeye karar verdik. süper bi gündü ve onunla görüştüğüm an gitmemeye karar verdim. iyiki de gitmemişim şu an hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum.
bence buluşmalısın ;)

warya kardeş ciddi kndi yaşadığın tam örnek walla. karapapatya kardeşim siz elbirliği ağız birliği yaptınız sanki react0rle inşallah buluşurum ne diim.hani salağa bak diyenler wardır cidden de öle bi salağa bakmak isteen warsa burda bulur benden salağı olamaz herhalde

Geri