arkadaslar yardım edin ! sp3 kurduk ama vista teması calısmıyor ?

DjYeliz

New member
Reaction score
0
bu sabah windowsu guncellestirdik sp3 kurduk ama vista teması kurmaya calıstım hiç biri olmadı neden ?

ya tema yükledim bi tane vistamizer die tmm vista gibi oldu ama baslat cubugu normal klasik neden :S

ya tema yükledim bi tane vistamizer die tmm vista gibi oldu ama baslat cubugu normal klasik neden :S

benim verdiğim patch'i uyguladınmı öncelikle o patch'i uygula daha sonra eskiden kullandığın tüm temalarını kullanabilirsin..

vistamizer yükledim vista gibi oldu ama baslat menusu klasik siyah olmadı :S snn verdiignp athi indirdim yükledim ama gene deişen bişi yok silip tekrarmı yüklesem acaba :S

önce vistamizer'i kaldır...sonra pc'yi yeniden başlat...ve benim verdiğim patch'i uygula pc'yi tekrar yeniden başlat ondan sonrada istediğin temanı kullan...

aynı sorunu bende yaşıyorum okidokinin dediini bi deneyelim bakalım ...

okidoki verdiğin başlıktaki patch dosyasında trojan var!

ya bende bişey dicektim ben pc format attım sonra temlar çalısmadı neden tıklıyıp açıom klasik görünümü gösterio

No no no.VistaMizer zaten Patch ile birlikte gelmektedir...Eğer VistaMizer yükledikten sonra SP3 yüklediysen SP3 dosyaları yenileriyle değiştirdiği için görünüm eski olmuştur..

Windows XP Service Pack 3 (Türkçe) SP3 Final + Tek Link+serial lazım(kurunca inşallah sorun çıkmaz)

Geri