arklar lütfen yardım format atarken dosya kopyalama hatası..!

cormile

New member
Reaction score
0
arklar lütfen yardım edin pc me format atarken dosya kopyalama hatası diyor Ör.:hani windows için kopyalma yapıorya tssoft32.acm v.b kopyalam hatası diyor lütfen yardım şimdiden tşkler.

3 ihtimal var arkadaşım
Windows cd'si bozuk olabilir.
cd-dvd rom arızalı olabilir
Ram arızalı olabilir.

İlk aklına gelen ram olsun. Başka bir ram taktığında sorun düzelecektir bence.

Bence cd sel bir sorun cd ni incele hiç leke cizik yoksa(HİÇ!) C yiyeniden biçimlendir bastan basla formata yine aynı yerde aynı sorun gelirse diğer 2 sıkka goz at
CD-rom ses cıkarıyosa suphelen...

3 ihtimal var arkadaşım
Windows cd'si bozuk olabilir.
cd-dvd rom arızalı olabilir
Ram arızalı olabilir.

İlk aklına gelen ram olsun. Başka bir ram taktığında sorun düzelecektir bence.

Kardeş Yanlış biLGilenDiriyorsun Bilmedigin işi Bence Bilenlere Burak
1 ihtmial falan Olmaz
NOT: arkadaki Bütün fişleri cıkar sadece Elektirik Gelecek fişi Tak yani Söyle diyim Kasa fişi Hariç HErseyı cıkar Ve Sadece Klawye akılı Kalsın oda format otomatık Görmedıgı ıcın Bır tusa Basman Gerecek Ve Onun ıcın Takılı Kalsın format atana Kadar Klawyen takıLı Kalsın Herseyı ayarladıkTan Sonra bölümüü Kur Ve Klawyeyide cıkar formatı atsın Bır Sorun Kalmaz Tamemen Baglantılarla Gelmiş Bir UYarıdır O Kolay Gelsın çözemedıysen Pm At daha DetayLı Anlatırım

Kardeş Yanlış biLGilenDiriyorsun Bilmedigin işi Bence Bilenlere Burak
1 ihtmial falan Olmaz
NOT: arkadaki Bütün fişleri cıkar sadece Elektirik Gelecek fişi Tak yani Söyle diyim Kasa fişi Hariç HErseyı cıkar Ve Sadece Klawye akılı Kalsın oda format otomatık Görmedıgı ıcın Bır tusa Basman Gerecek Ve Onun ıcın Takılı Kalsın format atana Kadar Klawyen takıLı Kalsın Herseyı ayarladıkTan Sonra bölümüü Kur Ve Klawyeyide cıkar formatı atsın Bır Sorun Kalmaz Tamemen Baglantılarla Gelmiş Bir UYarıdır O Kolay Gelsın çözemedıysen Pm At daha DetayLı Anlatırım

dosya kopyalama hatasının klawye ve elektrik ile ne alakası olabilirki .. şimdi ben çok yüksek voltaj da elektrik alsam daha mı hızlı atarım formatımı .. ne alaka onu anlamayamadım ... kablolarla ne ilgili war formatın .. Ben her format attığımda pc normal takılı idi .. hiç birşey yapmadım ..

kardeş sorununa gelince ...

CD ' de hata olabilir .. CD ' yi değiştirip bir daha denesen sorun olacağını sanmıyorum ama madness ' arkadaşın dediğide doğru olabilir...

arklar tmm hepniz sağlun tşkrmü edyorum hepnize ben sorunumu çözdüm

Bendede Çok Oldu CD Yi Değiştir bence CD Den kaynaklanan Bir Sorun Olabilir

Geri