Arsenal Chamakh'ın peşinde.

by.erce

New member
Reaction score
0
6665_B_cmaks001.jpg

Transfer sezonun sessiz takımlarından Arsenal, Fransa şampiyonu Bordeaux'un Faslı yıldızı Chamakh'ı kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.
Bordeaux Başkanı Jean-Louis Triaud'ın Chamakh'ı satmayı düşünmüyoruz açıklamasına rağmen, Faslı oyuncu ile ilgisini kesmeyen Londra temsilcisi, golcü oyuncu için 11 milyon avro ödemeye hazır.

Bordeaux ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun da Arsenal'e gelmeye sıcak baktığı ve Fransız kulübünden transferinde kolaylık beklediği ifade edildi.

Daha önce kulüp yöneticileriyle konuştuğunu ve sezon sonunda ayrılmak için izin aldığını belirten Chamakh, "Kulübümle görüştüm ve iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılacağım. Bordeaux'da mutsuz değilim burada yıllardır yaşıyorum. Ama artık kendimi bir oyuncu olarak bir sonraki adımda kanıtlamak istiyorum" dedi.

Kaynak : Sporx.com

İngilterede oynayamaz bence . . .
Hele Arsenal de hadi daha küçük bir takım olsa nese

Cok üst düzey bir oyuncu değiL
Ama Arsen wenger in wardır bir biLdigi. . .

Eğer arsenaL aLabiLirse Chamakh'ı çok doğru ve çok iyi bir transferi gerçekLeştirmiş oLur.
Sezon boyunca Bordo maçLarını izLedim Chamakh'ın performansı hep bir adım öne çıkıyor hava hakimiyeti ve indirdiği topLarLa hücumda etki yaratıyor.
Uzun boyLu ve yaşıda genç,
ArsenaL için ideaL.

wenger istiyorsa iyi futbolcudur 3-5 sene sonra real madride yada milana 3 katına satar

Bence yapamaz çünkü o yapıya sahip değil.Ben maçları izlemiştim Arshavin gibi o da yedek kalır kesin ama yinede futbolunu geliştirmek ve daha büyük takımların ilgisini çekmek için gidebilir.Beşiktaş da ilgileniyordu ama bilemem

Geri