Artık iPhone'da MP3'ler bedava

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
iPhone üzerinden müzik dinlemek istediğinizde aslında yapmanız gereken epey iş var. Önce şarkıları bulmanız, kişisel bilgisayarınıza aktarmanız, iTunes üzerinden de iPhone'a eklemeniz gerekiyor.

Tüm bunlara gerek olmadan, sadece internet üzerinden devasa bir arşive erişmek ister miydiniz? Lafı fazla uzatmadan, Muzik.net uygulamasından bahsedelim o zaman.

Daha önce haftalık 5 TL ücret karşılığında bu sınırsız arşive ulaşmanıza imkan tanıyan uygulama, artık ücretsiz.

AppStore üzerinden indirebileceğiniz uygulamaya kısa bir zaman ayırıp üye olmanız yeterli. Üyelik işleminden sonra ise gerisi sizin müzik zevkinize kalmış.

(sdn)

Teknolojiye yön veren bir firma ama kendi stratejisi olmasına rağman doğru olabilir ama beni sadece kendi yapımlarına mahkum eden firmaları sevmiyorum

Gidin çin malı bir telefon alın hepsi bağladığınızda yığın depolama aygıtı olarak sorunsuz her bilgisayarda görünsün.
Arkadaşlarınızla müzik resim videolarınızı bluetooth vasıtası ile paylaşın.
Iphone sahiplarine de o parayı verip bunları yapamadığı için acıyarak bakın.

Gidin çin malı bir telefon alın hepsi bağladığınızda yığın depolama aygıtı olarak sorunsuz her bilgisayarda görünsün.
Arkadaşlarınızla müzik resim videolarınızı bluetooth vasıtası ile paylaşın.
Iphone sahiplarine de o parayı verip bunları yapamadığı için acıyarak bakın.

Cin mallarini en yakindan taniyan ulkelerden birindeyim ama su iphone'un ekrani bile yetiyor. Ayrica o kadar zorda degil :)

Telefonumu seviyorum :)

Birkaç Aylığımı Telefona Yatıramam :p
Bedava Müziğinizde Sizin Olsun:p

Zeytin dokunmatik ekranı olanlardan almak zorunda değilsiniz çin telefonlarını. :)
Bluetoot ile sadece kulaklık ve klavye kullanabilmek kötü bir his olsa gerek ama.

Zeytin dokunmatik ekranı olanlardan almak zorunda değilsiniz çin telefonlarını. :)
Bluetoot ile sadece kulaklık ve klavye kullanabilmek kötü bir his olsa gerek ama.

sadece kulaklik ve klavye kullanmiyorum ki, free yazilimlarla bu olayi cozebiliyorum. bu zamana kadar iphone kullanmisligim yoktu, forever symbiancilardandim..

ama iphone 4 u gordukten sonra malesef adamlar yapmis demek durumundayim :smile:

Geri