'Artık Türklerle çalışmayacağım'

combanant

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Yunanistan'da daha mutlu olduğunu söyleyen Tuğçe Kazaz, Türk meslektaşlarından rahatsız

'Artık Türkiye için çalışmayacağım, varsa yoksa Yunanistan' diyen Tuğçe Kazaz Komşu'da bir mankenlik ajansı açacak.

Yunanlı aktör Yorgos Seitaridis'le evlenip hıristiyan olan Tuğçe Kazaz, artık komşu'dan ayrılmayı düşünmüyor. Bu ülkede bir mankenlik ajansı kuracak olan Kazaz, Türk meslektaşlarıyla çalışmak istemiyor.

Tepki almaktan korktuğu için Türkiye'ye gelmeyen manken, iş kadınlığına soyundu. Yunanistan'da bir mankenlik ajansı açacak olan Tuğçe, 'Türk mankenlerle çalışmam. Yunanistan'da Türkiye'dekinden çok daha mutluyum' dedi.

kaynak : magazinkolik

bende bi yorum yapayım 18 cm damarlı bir şey için ülkeni satarsın demekki hayinliğin ırkı milleti olmaz :vur

biz tugce kazaz denen yollu ya bayılıyoruz sankı...bızı ıstemeyenı bız hıc ıstemeyız...
o Türklerle çalışmıcak isteyemez ancak onu bız kovarız...ve zaten kovuldu şıllık!!!:Sopa

bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz güle güşle zaten faydalı bişey yapımıyordınkı vatana millete sadece toplumu yozlastırmaktan baska....

tüh şimdi ne yapacağız artık mahvolduk bittik :saskin noluyo lenn burda :D

ama buna ve şu kekilliye tşk.etmek istiyorum en azından din değiştirdiklerini ve kimleri sevdiklerini açıkca itiraf ettiler yoksa malzeme hazırdı

büyük alim beyaz hoca! : buyur evladım
gazeteci : müslüman Türk kızlarıda yunanlıdan yiyebilir mi?
büyük alim beyaz hoca! : yakışıklıysa ve rızayla yaparsa olur
gazeteci : ama sünnetsiz
büyük alim beyaz hoca : bi kereden bişey olmaz
büyük alim beyaz hoca : yanii yoktu kitapta valla ben baktım şart yok
gazeteci : hocam!! filmde de oynar mı
büyük alim beyaz hoca : ee kem küm
büyük alim beyaz hoca : işin hakkını verirlerse olabilir
büyük alim beyaz hoca : ama cuma olmaz ! :eek:ha
büyük alim beyaz hoca : tabi bi şart daha var :melek
büyük alim beyaz hoca : önce ben bi izleyim bakıyım uygun mu
büyük alim beyaz hoca : malum aynı zamanda sosyolok sayılırız
gazeteci : :saskin

işin şakası bi yana harbi tşk ederim isteyende istediğini seçer açıktan olması daha iyi bilelim kim nedir tek bir kusurları var rahatsız eden bide adlarını değiştirseler :D

çok üzüldük valla=)

cehenneme odun lazım

bu tur gereksız ınsanlar ıcın kufur edıp de bosyere gunaha gırmek ıstemıyorum yoksa oyle bı kufur ederım kı kesın sınırsız banlanırım banlanmak onemlı degıl ama degmez boyle............................................. bakya yıne gunaha gırdım :durdurun

Bunu hafta sonu soylemeleri ii olmuş neme lazım borsa felan çökerdi :D

Türk vatandaşlığından atsınlar şerefsiz vatansızı

şimdi sen türksün senin günahını kadar sevmeyen yunanlıyla evleniyorsun vede dinini değiştiriyorsun üstüne üstelik doğup büyüdün yerleri insanları beğenmiyorsun.

yumurtadan çıkmışsın kabuğunu beğenmiyorsun. Ah ah ben bakan olacaktım bunu vatandaşlıktan attırrıdım....

dinini değiştiren bir kişiden ne beklenebilir ki zaten......

Sana içimden insan bile demek gelmiyor ki...

BAyrağımızı Yarıya mı İndirsek ne yapsak =P

Geri