Ask Biter Bu Limanda

MAJESTE

Kadim Dost
Reaction score
0
Aşk biter bu limandaki zamanın dolmuştur.Yelkenini şişirip engin denizlere açılmanın vakti gelmiştir artık.Bir özgünlük çağrısı gibi gelir başkalarına bu durum. Ama sen bilirsin ki, nice fırtına seni beklemektedir.Bu yüzden o limanı terk etmek istemezsin.

İçin hep hüzün doludur bir yanın bittiğini kabul etse de diğer yanın "belki yapılacak bir şey daha vardır" der durursun kıpırdayamazsın.Bir tek adım atmak bile istemezsin.Öylece durup gözlerinin içine bakarsın sana yeniden gel demesini beklersin.Bende senden ayrılamam demesini beklersin. Ama o söz hiç çıkmaz ağzından, duyamazsın.

Gururlusundur istenmediğin yerde durmazsın ağzından evet bence de bitmeliydi bu aşk, sözcükleri çıkar ama buna sen bile inanamazsın.Gururun oyun oynamaya başlar seninle önce biraz zaman vermeliyiz birbirimize diyerek gururunu ucundan köşesinden yemeye başlarsın.Öyle bir an gelir ki ne olur ayrılmayalım demeye kadar vardırırsın bu sözleri nasıl söylediğine inanamazsın.

Alışmışsındır onun sıcaklığını hiç kimsede bulamayacağını bilirsin. Kimse onun gibi gülemez, kimse onun gibi dokunamaz.Kimseyi onun kadar sevmeyeceğini düşünmeye başlarsın.Bunlar içini sıkar nefes alamaz hale gelirsin.Ne uykular, uykudur artık ne geceler gece.Bir kaç dakika huzurlu uykuya hasretsindir artık.Uyuyamazsın.

Ondan gelecek tek bir haberi umutsuzca beklersin telefonun yanında kaç gece sabahladığını hatırlayamazsın yoktur bir tek haber bile, yoktur. Beklemek ölüm gibi gelir insana.Aslında ölüm fikri pekte garip değildir artık.Öylesine umutsuz kalırsın ki ölümü tek çare olarak görmeye başlarsın.Ölümle ilgili planlar yaparken onun tekrar dönme olasılığını hiç çıkarmazsın aklından.Bu yüzden ölmezsin...

Hayat devam ediyordur ama bir şey hep yarım hep eksiktir yüreğin asla eskisi gibi atmayacaktır başka aşklar seni kandıramayacaktır.Kiminle beraber olursan ol her zaman hatırlayacaksındır.Yıllar sonra bile olsa bir gün sana gel dese nerede ve kiminle olduğuna bakmadan ona koşacaksındır.Kahredici bir gerçektir bu.Bu gerçeği bilmek çok daha acı vericidir.Katlanırsın çünkü acı senin kardeşindir. O kim bilir kimle hangi mutlu hayatın içinde aşkının tadını çıkarmaktadır.

BUNUDA BİLİRSİN, BİLİRSİN AMA ayrilamazsin !

MAJESTE' Alıntı:

Ondan gelecek tek bir haberi umutsuzca beklersin telefonun yanında kaç gece sabahladığını hatırlayamazsın yoktur bir tek haber bile, yoktur. Beklemek ölüm gibi gelir insana.Aslında ölüm fikri pekte garip değildir artık.Öylesine umutsuz kalırsın ki ölümü tek çare olarak görmeye başlarsın.Ölümle ilgili planlar yaparken onun tekrar dönme olasılığını hiç çıkarmazsın aklından.Bu yüzden ölmezsin...

harika bi yaziydi hele burasini cok beyendim tsk majeste

Çok güzel aşkım eline yüreğine sağlık bitanem mucuxxxx..
bu Lİmanda aşklar hiç bitmezzzzzz...

Beyenmenize gerçekten sevindim alıntıdır bende okuyunca çok sevdim

Geri