ask gunlugu

pasaklı

New member
Reaction score
0
Sevgi agir basiyor senden ayrildigim her an.Aciyi,ozlemle karisik ama askla dolu aglamak istiyorum.Kalbimde,beynimde ve bilimcimde biriken tonlarca bombalik basinci ancak aglayarak sondurebiliyorum.Aglasam,belki paramparca olacak her sey,hicbirsey kalmayacak bilinenden ama ben ask kokan duygularla aglamak istiyorum sensizlige......

[ devami digil]

Dediki bir dostum:Ask ve sevgili.....Mezarlik ve ölüm..Ikisinin arasinda bir yerlerde zamanin disina tasmak arzusu ve yanlizliga siginis...Yollar cekmiyor artik..Yollar ürkütüyor..Halbuki askla ölüm arasinda ne fark var..?Askla ölüm arasinda ne fark var sence gülüm?

[devami digil]

Bir dar yoldan yuruyelim elele..Geriye dönüp bakmadan..Biraktigimiz hicbir seyin olmadigini dusunelim..Bize agit yakacak kimsenin olmadigini inanalim,eger boyle olursa,agit yakanin kendimiz olacagini bilelim ve o daracik,aska,coskuya ve heyecana giden yolda hayallere tutarak,elele girelim..!!!

bu yazilari okudugum kitaptan aldim hosuma gitti daha cok var boyle kisa yazilar ben paylasmaya calisicam..bu bir ask gunlugu bir adamin gunlugu...
saygilar..

Bende yakında Genç bir kızın Günlüğünü Yayınlayacam :) Hoş olmuş

Bir dar yoldan yuruyelim elele..Geriye dönüp bakmadan..Biraktigimiz hicbir seyin olmadigini dusunelim..Bize agit yakacak kimsenin olmadigini inanalim,eger boyle olursa,agit yakanin kendimiz olacagini bilelim ve o daracik,aska,coskuya ve heyecana giden yolda hayallere tutarak,elele girelim..!!!

çok güsel pasaklım saol

AşK inSana eninde sonUNda acI wermekten baska bı ıse yaramıYor tek elınde kalan yasanmıs guzellıkler ama neye yarar sonunda acı cekıCeksen _?

herseyn bi sonucu war we acıda bunlardan birisi...eline saglık pasaklı...yaknda sewenında siir kıtabı cıkacak...:D

asKın sonu BeLLİ acı....

Her güzeL ßa$Langıcın eL߀t güzeL (yada Kotu) ßir Sonu oLmak Zorunda.. konu a$k OLdugu zaman elßette Sonu KÖtü oLcak ßi taraf ßaKımından..
a$ka nasıL ßakarsanız ßaKınn.. onu nasıL görürseniz görünn.. ßen $undan eminim.. her$eyin ßedeLini FazLaSıyLa aLıo.. uzun uzun ya$aTTıgı güzeL dakikaLar ßi gun ßiticek.. ßittikten sonra a$ktan AlaßiLeceginiz ßi$ey KaLmıoo.. vee aRtık a$kın Sizden aLMaya ßa$Lama vakTi gelioo.. fazLaSıyLa da Alıoo.. hem de Çooooookk ama çoook fazLaSıyLaaa...

VarLıgı ßir yokLUgu ßir Dert i$tee :(((

fetboy helal...
1 weriosa 10 alınıo we gunu gelıo dıosun kı keske onu tanımasaydım :(

ne guzel solemisin ispiyoncu her defasinda iste bu buldum onu derken

bi anda yok oluyo

"devamı digil" ifadeleri dışında güzel

devam ediyim

Kendimden korkuyorum Rabbim!..Kendimden korkuyorum ve kendime agliyorum simdi..Butun gecelerime ince bir tül gibi süzülen ellerini alip gitti besbelli..Besbelli,bikti bugunlerin guzelliginden.Halbuki cok yakismisti sevgiyle ordugum dunyaya.Halbuki o,yalnizlik icinde cogalan bir ciglilkti benim icin.Halbuki o,bu dunyadan degildi belki de..

Sensiz bir uykudan uyandim.Sehir uyandi,evler,sokaklar utandi yalnizligimdan..Sesin yok,asili bir resmin yok duvarda.Gulusun,sacin,dudagin,elin...En cok ..En cok da elin..Bitsin bu ayriliga damitilmis zorunluluk.Saatler kossun.Geceyi gune ceviren mekanizma kanatlansin.Ucsun aksam vakitlerinin heyecanli beklemelerine.Ve bir sevdali biblo gibi duran sana kavussun..

Simdi yine,askin o sanli yalnizligini yasiyorum..Sanli yalnizlik!!!Kahrolasi beklemeler rihtiminda demirli huzun teknesi.Sen orada,tutulmus sozlerin ortasinda..Tam ortasinda..Bekle beni Beni bekle... Huzunden kusandigim yalnizligim ve colde suya muhtac kumlarin hasretiyle gelecegim....Yagmur yagiyor.Pencere konmus toz parcaciklari ciglik cigliga dusuyor yere.Her toz parcasi güm diye vuruyor kendini pervaza..Her vurus bir isyan.Her vurus kahirli bir sen uyarisi...

Beni kendimden tani;gozlerimden,yuregimden,gulusumden ve bugulu sesimden.Üsüyen beyazligindan tenimin.Beni kendimden tani sana en cok deger veren yanimdan,uzak yoksukluklarimdan,sokaga acilan huzun kapilarimdan.Beni kendimden tani ;bir ilhama donen tuvalimdeki senin resminden...

Yavas yavas gun dönüyor.Benim günüm dönüyor.Sana olan ulasilmazligim giderek ümidimi aliyor elimden..Bir yokolusa dogru gidiyor kalbim..Yuregimdeki SIKINTILAR senin varligina bagli olarak yerini guzelliklere terk ediyor ama artik hayaline bile ulasmakta zorlaniyorum..Beni anlamamak icin kurulmus tum saatler..

Bir umit var yarin icin.Kucucuk bir umit.Sesizliginin,firtina oncesi oldugunu kabul ediyorum..Öyle bir sesizlikli bu,beni belkide kendi icselligine dogruceken kurtulusum.Kactikca,aslinda bana dogru kosanbiri gibi dusunuyorum seni.Duslerden cikip,hayatimin bir parcasi olacagin gunler icin bir hazirlik olarak mi kabul etmeliyim bugunleri?Soylesene bana gulum,aslinda ben sen miyim?Varmisin gercektende???...

Paylaşımın için teşekkürler..Eyvallah..

devami

Bitmiyor geceler bitmiyor.Saatler inadina uzuyor.Tiktaklarini milyonlarca yil onceden alip getiriyor gibi,cok cimri dagitiyor odaya.Oda ki kemiklerimi sIKAn bir mengere gibi sanki.nEFESSIZ KALIYORUM...

Dili zifir bir sair musveddesi miyim ben?
Halep yolunda deve izi mi ariyorum?
Ben burada ne yapiyorum?
Sen ne yapiyorsun orada?
Seninle oldugum kadar,benimlemisin?​

Attim kendimi sokak sokak ötelere.Karsimda ulasilmaz bir sen ve körküzük sarhos kalplerimiz..Zaman gecmiyor.Bugun,saatler gecmemek uzere kurulmus.Akrep,yelkovana küsmüs.Kadran bir savas alani.Sence zaman dede neden insafsiz..?Neden aska kurulu degil ki saatler?

Yoklugun icimi acitiyor ,biliyorsun.Senden bana kalan hicbirsey senin tam karsiligin degil.Dilimi pasli bir civiye cakmis oluyorum damagima,senin yoklugunda tadim kaciyor.Sustugum heryerde sen varsin sen ve senden bana kalan bir hal..Bu hal üzre seni tasiyorum yanimda.ahh bir de sen olsan.!!

devami

Sen yoksun....Acidan elbisemi koyuyorum cantama..

Sen yoksun....Kisaca öldüm diyorum,yarina cikma umidimi erteliyorum.

Sen yoksun....Neden hep zafer sarhosu narasiyla duruyor yokluk karsimda?

Sen yoksun....Kaniyor kalbimdeki yediverenler..

Sen yoksun....Kardelen vaktinden once eriyor kar.

Sen yoksun....Gunese doymuyor buz kesmis vucudum.

Sen yoksun....Uzak,cok uzak ülkelere aciliyor kapilar.

Sen yoksun....Kurtulmuyor,kan kusan hastalar.

Sen yoksun....Gözlerim uykuyu unutmak istiyor.

Sen yoksun....Senin yoklugun var simdi burada..Giderek icinne alan beni...Daha da özleten..

Sen yoksun....Hic birsey yok.Duydugum sesler yalan. Gorunen ve görünmesi gereken zaten yok..​

Yoklugun icimi acitiyor ,biliyorsun.Senden bana kalan hicbirsey senin tam karsiligin degil.Dilimi pasli bir civiye cakmis oluyorum damagima,senin yoklugunda tadim kaciyor.Sustugum heryerde sen varsin sen ve senden bana kalan bir hal..Bu hal üzre seni tasiyorum yanimda.ahh bir de sen olsan.!!

yaff pasaklı ağlıcaktım hee nerden bulursun bilmem ki paylasım cok güzel ellerine sağlık :) :)

ya okudugum bi kitap var ask gunlugu ismi ordan guzellerini secip yaziyorum buraya:)

Ben burada... Yani seninle cok uzakta...Yani,aslinda birlikte olmamiz gereken yerde,buyuk bir yalnizlik yasiyorum..Buz kesmis beynim.yuregimde katran karasi bir hasret bulutuyla cikiyorum sokaklara.Yazdigim siirlerin ne anlami var artik diyorum..Soyledigim sarkilarin ritmi agirlasiyor gittikce.Sahi. sen birden girerek hayatima,ayni anda cikacaginin mujdesini mi vermistin?​

Yorgunum....giderek gucumu kaybediyorum..Dusunemiyorum..Butun sokaklari alni acik bir deniz gibi goruyorum..Azicik bagirsam butun camlar tuzla buz olacagindan korkuyorum..Kendi halinde yaslanip giden kedilerden utaniyorum..Oyun oynarken bana gulen cocuklar acitiyor icimi..Yuruyemiyorum...Aglayamiyorum...Bu kabusu bitirmesi icin dua ediyorum Rabbim'e Ne olur aklima mukayyet ol!!!Ne olur beni koru!!..Ne olur!!​

Cünkü,benim hicbir yerimde haram kan lekesi yok.Seni buldum ve kör korkuyu yititrdim.Bu askin yuregimden cikasi yok,cikarsa ölürüm,ötesi yok...Ben seni sirf bunun icin de sevdim...Yorgun degilim ben bu asktan gülüm...Umutlarim gür.Ben sana yürürüm,benimle birlikte, agaclar,irmaklar,daglar da yürür..Ne olmazlar olur,ne olurlar olmaz..Yuregim sana sevgi püskürdügü icinde seviyorum seni...​

Adimi soranlara asik oldugumu soyluyorum.Nerden gelip nereye gittigimi merak edenlere de asigim diyorum.Ne zaman bir kitapta seni cagristiran turkuler bulsam,siirler okusam,sesimin dokusu degisiyor,yuzumun gulusu faklilasiyor.Yuregim sana mihli kaldigindan beri zora severek katlaniyorum.Yani hayatimin seyri degisiyor seni okudukca baska dizelerde...​

Sevmek isteyenlere verecegim tek recete var benim gülüm,tek ve kesin recete..Sevmek akilli isi degil,hep susacak veya konusacaksin sevmek,hep kacanlara göre degil.Bunu biliyorsun.Sen de geleceksin..Bir anda dört mevsimi yasamak olsun..Sen de geleceksin..Bir anda dört mevsimi yasamak oldugunu göreceksin sevginin...​

Sehir ruhsuz...Ona kattiigin anlami cektikten sonra ,$ehrin ne onemi var ki?$ehir anlamsiz...$ehir gecelerini saldigimiz gulmelerimizi,agladiklarimizi kendimize sakladiktan sonra sehir yorgun..$ehir yorgun.cunki artik bikti benimle konurmaktan,Seni aramaktan yoruldu sehir.Kose baslarinda,cay bagcelerinde,parklarda,sinema salonlarinda seni bulmak icin cirpinan kalbime yon vermiyor artik sehir...Zaman dede de sustu...O da terk etti beni.O da beni asti pasli bir civiye.Aski,bir yakamoz gibi isledigim defterimin butun sayfalarina kocaman bir soru isledigim defterimin butun sayfalarina kocaman bir soru isareti cizdi..Kalbimde buyuyen sensizlik tasini gogsume bastirmami istedi o da.Beni birakti yalnizlar rihtiminda.Ellime kocaman sensizlik verdi zaman dede...Parklar sozsuz.Konusmuyor cicekler benimle,Seni gondermiyor hicbir yaprak..Agaclar,butun cimriligini kusanmis bekliyor...Cayin tadi yok.Beni onlar bile rahatlatmiyor.Ne ictigimi ne yurudugum deniz kenari kaldirimlari ne butun dogalligimda kostugum korular...Hicbirinin tadi yok artik...Bakislarim ölü bir baligin bakislarindan farksiz..Zaten canli bir ölümü yasayan bedenim uyusmus gibi...​

Zaten yoktun belkide de!
Belkide de bir goz alimi girmistin turkuaz duslerime.
$imdi zaten yoksun!
Bana tattirdigin yenilgiler ve zaferler icin yine de tesekkur ediyorum..
farzet ki.ben hep seninleyim.sen hep benimlesin.Ama birbirimize ait olmamaiza gerek yok gülüm.Bizim yasattigimiz sevgi sihirli bir formul olarak gidecek yarinlara.Aci cekmesine bilenlere acinin degerini,mutlu yuzlere gulmenin erdemini tatiracaksin..Belki yoksun sen !Biliyorum,zaten yoksun..Ama iyi ki tatirdin bana yenilgi ve zaferleri...Sirf bu yuzden,sadece bu yuzden minnet duyuyorum sana...Yanilgilarimin bosa cikmayacagini.beklentilerimin bir gun baskalarinda ve baska zamanlarda gerceklestigini biliyorum..Olsun kircicegim...Bedenime iyan bu sevgi elbisesini giydirdigin,ruhuna ask ufledigin icin sana binlerce tesekkur...​

SON​

Geri