Askere Küfredenler Askerden Yardım Bekliyor!

metalic

New member
Reaction score
0
Dünyayı bilmeyen, dünyanın maskarası olur. Kötülüğ
askere-kufredenler-askerden-yardim-bekliyor-1106101200_l.jpg

Yeni Mesaj yazarı Muharrem Bayraktar, sondalga.com adlı internet sitesinde; “Askere küfredenler askerden yardım bekliyor!” başlıklı bir yazı kaleme aldı.
İşte o yazı…

“Mavi Marmara gemisiyle Gazze’ye yola çıkanlar arasında sinema sanatçısı Sinan Albayrak da vardı. Albayrak, gemide yaşadıklarını anlatırken şöyle diyor:
"İnsanlar sabah namazını kılarken saldırıya uğradılar. 02.00 gibi saldıracağını bekliyorduk. Çünkü taciz söylemleri başlamıştı telsizlerden. Bize Türkiye'den de uyarı geldi. Türkiye'den geri çekilmemizi istediler. Çatışma sırasında Türk jetlerini bekledik. Niye kimse gelmiyor.. Canlı yayında görmüyorlar mı diye.. Ağır silahlarla saldırdılar. O anda insanlar öldürülüyor. İnsanların kafasına sıkılıyor. Hortumla helikoptere su tutan kişiyi alnından vurdular..."
Aslında bu açıklamalar çok şeyi ifade diyor.
Demek ki Türkiye son anda da olsa “geri çekilin” demiş. Geri çekilin demek, İsrail’in saldıracağının bilinmesi demektir. İyi de İHH yöneticileri neden bu uyarıya uymayıp İsrail’le çatışma yolunu seçtiler. Bu ciddi bir ihmal değil mi?
Albayrak, çatışma sırasında Türk jetlerini çok beklediklerini söylüyor. Kusura bakmasınlar o sırada hava kuvvetlerin subayları Ergenekon davası için ya ifadede ya da Silivri’de idiler.
Bu bekleyiş Vakit, Yeni Şafak gibi yandaş-dindar gazetelerde de var. Vakit gazetesi nerdeyse Türk ordusunun İsrail’e saldırmasını isteyecek. Hatta alenen savaş çığırtanlığı yapıyor.
Yani Allah aşkına şu zihniyete bakın: İki yıldan beri neredeyse her gün askere küfredeceksin, askere katil, demokrasi düşmanı, kendi karakoluna baskın yapan vahşiler diye saldıracaksın sonra da her adımı şov kokan yardım operasyonunda yaptığınız onca vahim hatadan dolayı başınız sıkışınca “ey asker gel bizi kurtar, şu İsrail’e haddini bildir!” diyeceksin!
Hani bu ordu lağvedilmeliydi.
Hani bu ordu çürümüştü.
Hani bu ordu darbeciydi.
Hani bu ordunun jetleri kendi uçaklarını düşürme planı yapıyordu.
İşinize geldi mi ordu jetlerini Gazze’ye kaldırmalı işlerine gelmedi mi ordu lağvedilmeli.

Mavi Marmara yola çıktıktan sonra Türk bayrağını indirip Komor Adaları’nın bayrağını çekmemiş miydi?
Neden kahraman Komor Adalarının ordusuna çağrı yapmıyorsunuz “ülkenin bayrağını taşıyan gemiyi kurtar diye!”
Ayıptır be ayıptır!
Ordu hergün PKK ile savaşıp kan dökerken bir tane şehidin evine bir paket çay dahi yardım etmeyen “yardımcılar” ve destekçisi medya , hakaret ettikleri o askeri kendi nefsi savaşlarına çağırıyor.
Sözüm Sinan Albayrak’a değil.
Onu oraya götüren milli görüş tabanlı medyayı kuşatan zihniyete.
Albayrak’ın da onlara bu soruyu sorması lazım:
Yahu siz neden kendi ordunuza böylesine düşmansınız da başınız sıkıştı mı “ey asker gel bizi kurtar” diyorsunuz?
Bu zihniyet iki yıldan beri askerin moralini, azmini, dinamizmini bozan zihniyettir.
Bunlar Atatürk’e de düşmandırlar.
Oysa o Atatürk yaşasaydı bugün İsrail olmayacaktı. Bu konuda kaleme aldığım “Atatürk yaşasaydı İsrail kurulamazdı” başlıklı yazımda Atatürk’ün sözlerini belgeleriyle aktarmıştım. Şöyle diyordu Gazi:
“Biz vakıa birkaç sene Araplardan uzak kaldık. Fakat şimdi kendimize kafi derecede güvenip ve kudretimizi bildiğimiz için, İslamiyetin mukaddes yerlerinin Musevilerin ve Hristiyanların nüfuzunun altına girmesine mani olacağız.
Binaenaleyh şunu söylemek istiyoruz ki; Buraları Avrupa emperyalizminin oyun sahası olmasına müsaade etmeyeceğiz. Biz şimdiye kadar dinsiz ve İslamiyete lakayt olmakla ittiham edildik. Fakat bu ithamlara rağmen Peygamberin son arzusuna yani mukaddes toprakların daima İslam hakimiyetinde kalmasını temin hemen bugün kanımızı dökmeye hazırız.

Cedlerimizin Selahaddin’in idaresi altında, uğrunda Hristiyan’larla mücadele ettikleri topraklarda yabancı hakimiyet ve nüfuzunun altında bulunmasına müsaade etmeyeceğimizi beyan edecek kadar, bugün Allah’ın inayeti ile kuvvetliyiz.
Avrupa bu mukaddes yerlere temellük etmek etmek için yapacağı ilk adımda bütün İslam aleminin ayaklanıp icraata geçeceğine şüphemiz yoktur.” (M. Bayraktar, Yeni Mesaj, 02.08.2006)
Gazi, Avrupa emperyalizmine karşı savaşmaktan, mukaddes yerlerin Yahudilerin eline geçmemesi için kan dökmekten bahsediyordu.
Atatürk yaşasaydı İsrail kurulamazdı.
Atatürk’e ve onun ordusuna küfredenler sahte dinciler bunu böyle bilmeli.
Boşuna da beklemesinler.
O jetler, onların keyifleri için kalksın diye onca eğitimden geçmedi.
Onlar bilirler ne zaman kalkacaklarını.”

KaynaK

Türk bayrağını indirip Komor Adaları’nın bayrağını niçin taktılar..?
Hain İsrailin saldırısından haberi olanlar varsa katledilen insanlarımızdan
onlarda sorumludurlar.

zaten bütün f16 ve f22 ile fantom ucakalrını 4 tane çapurcu ergenekoncu subay ucuruyordu kusura bakma Muharrem Bayraktar ama olmamış

yarın Türkiye İsrail le savaşa girse bu sebepten dolayı

Hamas , Mısır , yada Ürdün oradan saldırı mı yapacak sanıyorsunuz İsraile

zaten bütün f16 ve f22 ile fantom ucakalrını 4 tane çapurcu ergenekoncu subay ucuruyordu kusura bakma Muharrem Bayraktar ama olmamış

Bir gün gelipte savas çıkarsa onlarıda muhafazakar Recep Bey ve adamları uçurur.. :) Yada Recep Bey Gemiciğine biner kaçar mı acaba?? :) :)

....

ata-oyle-binilmez.jpeg

muharrem bayraktarda cok uzuldu senın begenmeme kahrolmustur sımdı:durdurun. eğer 4 tarafı düşmanla cevrılı ulkemıze kımse saldırmaya cesaret edemıyosa tayyıpten korktuklarından deıl o senın utanmadan sıkılmadan çapurcu(nedemekse) diyebildiğin kahramanlar sayesınde.

Bir gün gelipte savas çıkarsa onlarıda muhafazakar Recep Bey ve adamları uçurur.. :) Yada Recep Bey Gemiciğine biner kaçar mı acaba?? :) :)

zaten abd vietnamda ucaklarını kulanacak kımse olmadıgı için kaybetti
devlet başkanı kaçmaz kaçarsa devlet başkanı değildir. saddam kaçtımı saddamın oguları kaçtımı kaçmadı serefleri ile çatıştılar şerefsizce öldürüldüler

olurda bahsettiğin savaş çıkarsa zaten hiç bir tane savaş ucagımız yerınden kalkamaycak ki

aselsanın mühendisleri bir ara ortadan kayıp oldular bazıları veya kayıpların tümü ölü bulundu savaş esanasında çalısan bir ucak bulursan soz ben onu ucaracam ama ucupta ney yapacaz onada sen karar ver yani nereyi bombalayacaz türkiye yi mi abd yi mi israil i mi

muharrem bayraktarda cok uzuldu senın begenmeme kahrolmustur sımdı:durdurun. eğer 4 tarafı düşmanla cevrılı ulkemıze kımse saldırmaya cesaret edemıyosa tayyıpten korktuklarından deıl o senın utanmadan sıkılmadan çapurcu(nedemekse) diyebildiğin kahramanlar sayesınde.

benım sözüm işini yapan askere değil işini bırakıpta siyasetle propagandayla ugrasan askere senin bahsettiğin yazar kim kimin masası onada bakmak lazım 28 subatta yapılanalrı taktir edenler şimdi yapılanları haksızlık olarak görüyor kimler gitti kimsenin haberi olmadı ne baba yıgıt komutanlar gitti kimsenin sesi solugu çıkmadı ger bir haktan bir haksızlıktan bir vatan hainliğinden bahsedeceksek o zaman 1980 den bu gune gelelim

Askere Forumda da bolca Söven var .
Abd'nin satılık kalemleri Sövmüş çokmu ?

Hem askerden nefret ederler , Hemde İsrail askeri saldırınca F16'lar Sorti yapsın Göz dağı versin derler .
Bıraksınlar bu ayakları .
Türk Bandıralı Gemi ile gitmiyorsun , Bilmem nerenin bayrağını Taşıyorsun , Sonra Türk Askerinden medet umuyorsun + Asker operasyon Kararını tek başına alamaz !
TBMM ( siyasetçiler ) bu yetkiyi askere Verir .
Irak'ta Askerin kafasına Çuval geçiren Abd Generaline Çatışmak için Emir bekleyen Kahraman Türk askerine , Yine Geri Çekil Emrini Tayyip Vermiştir .
Bunları biz unutmadık ama Tayyip'i Pergamber ilan edenler Unuttu !

Önce Gidip Peygamber ilan ettikleri Tayyip'e Dertlerini anlatsınlar .
:thumbdown:

bu adamlar sanık ile mahkum arasındaki farkı bilmiyorlar.
bu yazıyı koyan arkadasın aksiyon dergisinde bu hafta cıkan turan alkan'ın yazısını okumasını tavsiye ediyorum.

zaten abd vietnamda ucaklarını kulanacak kımse olmadıgı için kaybetti
devlet başkanı kaçmaz kaçarsa devlet başkanı değildir. saddam kaçtımı saddamın oguları kaçtımı kaçmadı serefleri ile çatıştılar şerefsizce öldürüldüler

olurda bahsettiğin savaş çıkarsa zaten hiç bir tane savaş ucagımız yerınden kalkamaycak ki

aselsanın mühendisleri bir ara ortadan kayıp oldular bazıları veya kayıpların tümü ölü bulundu savaş esanasında çalısan bir ucak bulursan soz ben onu ucaracam ama ucupta ney yapacaz onada sen karar ver yani nereyi bombalayacaz türkiye yi mi abd yi mi israil i mi

benım sözüm işini yapan askere değil işini bırakıpta siyasetle propagandayla ugrasan askere senin bahsettiğin yazar kim kimin masası onada bakmak lazım 28 subatta yapılanalrı taktir edenler şimdi yapılanları haksızlık olarak görüyor kimler gitti kimsenin haberi olmadı ne baba yıgıt komutanlar gitti kimsenin sesi solugu çıkmadı ger bir haktan bir haksızlıktan bir vatan hainliğinden bahsedeceksek o zaman 1980 den bu gune gelelim

saddam kacmadi kendini bir bocek gibi yerin altina sakladi... ve yakalandi... yani bir korkak gibi saklandi... savasmadi bile...onuruyla savasmadi... abd gelince bir bocek gibi yerin altina saklandi....

güzel bı noktaya degındın bu vatan evlatları olduruldukten sonra tayyıp ne yaptı? bır tepkı gosterdımı nıye kayıtlarda ıntıhar gectı gercekler nıye ortaya cıkarılmadı. lafla olmuyo bu işler tepki olarak ne yaptı?

demıssın

eger 1980 de darbe olmasaydı bugun ne cemaatler bu kadar guçlü olurdu nede tayyıp basbakan olurdu. oyuzden sana katılıyorum cok talıhsız bır olay amerıka usakları hala ulkeyı yonetıyo ne yazıkkı

Tamamen konusundan saptırılmış bir yazı gördüm
doğrusunu söylemek gerekirle kale alınacak bi yanı yok.

Kedi ciğer dalgasına dönmüş :)

eklemem gereken bir şey daha var

Biz Askere küfür etmeyiz
yazar terbiyesini toplasın küfür kime edilir onu bi ögrensin
sonra yazacagı kalemi eline alsın

ne yazıyorsa yazsın

Daha geçenlerde amiralin musevi olduğu ortaya çıkmıştı bir savaş durumunda denizden taarruzu bu adam yöneteceğine göre ben hala orduya güvenmem ...
K.Karabekirler , Fevzi Çakmaklar türemediği müddetçe güvenmem ...
Ha yanlış anlamayın bana ülke çıkarı için savaş derlerse savaşırım , ama bazı komutanlar benim için savaşacak diye beklemem ...
Bence ABD ye gidecekler bir savaş durumunda...
Çünkü ben ABD ordusunda general filan olsaydım ve gene müslüman olsaydım İran a karşı savaşmazdım ,
bu musevi den de aynısını beklerim...
Hristiyan olsa derdim savaşır ama museviyse iş değişir ...

bir memur rüşvet alsa bütün memurlar rüşvetçidir denilebilir mi???

bir doktor tacizde bulunsa bütün doktorlar tacizcidir diyebilir miyiz?

peki bu insanlar görevlerini yapmaya devam etmeli mi ??

bırakalım neyse olmuş bi daha yapmaz abisi mi diyeceksiniz...

asker bizim şerefimiz namusumuzdur.
peygamber ocağı denir kışlaya da ..

ama onların da insan olduğunu ve hata yapabileceğini
düşünürsek amaç hata yapanları tasfiye ederek
daha sağlam bir ordunun oluşmasının sağlanmasıdır.

birileri asker üzerinden siyaset yapmaya çalıştığından
askeri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz gibi falan yaygara yapıyo.

'Her Türk asker doğar' diyerek yürümesini de biliriz
'suçu olan varsa cezasını çeksin' demesini de.

anlayan anlıyo aslında da bazılarının işine gelmiyo işte.
ordunun silahları bir yerlerden çıkıyosa bundan kaçmak değil üstüne gitmek lazım gelir...

Daha geçenlerde amiralin musevi olduğu ortaya çıkmıştı bir savaş durumunda denizden taarruzu bu adam yöneteceğine göre ben hala orduya güvenmem ...
K.Karabekirler , Fevzi Çakmaklar türemediği müddetçe güvenmem ...
Ha yanlış anlamayın bana ülke çıkarı için savaş derlerse savaşırım , ama bazı komutanlar benim için savaşacak diye beklemem ...
Bence ABD ye gidecekler bir savaş durumunda...
Çünkü ben ABD ordusunda general filan olsaydım ve gene müslüman olsaydım İran a karşı savaşmazdım ,
bu musevi den de aynısını beklerim...
Hristiyan olsa derdim savaşır ama museviyse iş değişir ...

cumhur baskaninin ermeni oldugu ermeni kokenli olduguda ortaya cikmisti.. basbakaninda ayni... yani bu ikisine guveniyorsunuzda bir amiralin akrabasi kayin pederi musevi oldugu ortaya cikti diyemi orduya guvenmiyorsun ??? kendi kendinize celisiyorsunuz... dini irki turk milleti icin canini vermeyecegi anlami tasimaz... gecmiste ermenilerde bu ulke icin canlarini vermislerdi....

Geri