Askerlİk sebebİ İle tÜm ÜrÜnler ekstra İndİrlmlerle gİdİyor!

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar..
Askere gidiyorum, işlemlerimi tamamladım ve elimdeki tüm ürünleri eski satış fiyatlarını revize ederek çok düşük fiyatlara elden çıkartıyorum. Listeleri aşağıda sunuyorum fiyatlar gerçekten çok düşük , o yüzden lütfen daha da öldürücü pazarlıklar olmasın. Normalde bu fiyatlara bırakamam ancak mallarım paraya dönüşüp benimle gelirse daha çok işimi göreceği malumunuzdur.. Öncelikle elimdeki parfümlerden başlıyorum, listede zippo, çakı, ayakkabı, vhs kaset bulunmaktadır.
Fiyatlar hep yuvarlama olacaktır. 10 15 20 25 vb. Kargo alıcıya ait olmakla birlikte 6-11 TL arasında gönderisi vardır. Alıcı arkadaşlarala aldıkları ürüne göre bu konuda konuşabiliriz.

Yeni eklenen ürünlerim var

BAYAN PARFÜMLERİDİR.

Estee Lauder - Intuition 50ml EDP [Ambalajlı Ürün]
Piyasa Fiyatı 190TL
Şuan 80 TL!

Christian Dior - Miss Dior 100ml EDT [Kutulu Tester]
Piyasa Fiyatı 240 TL
Şuan 80TL NET FİYAT! [TÜKENDİ]

Liz Claiborne - Realties 100ML EDT [Kutulu Tester]
Türkiye'de bu ürünü görmedim desem yeri. Fiyat bilgim yok.
ŞUAN SADECE 40 TL!

Calvin Klein - Obsession 100ML Eau De Cologne [Kutusuz Ürün]
ŞUAN SADECE 60 TL [TÜKENDİ]

ORIFLAME PARFÜMLER

GLACIER 100ML; STOK 2 ADET.. Piyasa Fiyatı: 55 TL Satışım : 30 TL ŞUAN : 20 TL [TÜKENDİ]
GLACIER ICE 100ML ; STOK 2 ADET.. Piyasa Fiyatı : 55 TL Satışım : 30 TL ŞUAN : 20 TL [TÜKENDİ]
ASCENDANT 75ML ; STOK 1 ADET..Piyasa Fiyatı: 69TL Satışım : 30 TL ŞUAN : 20 TL [TÜKENDİ]
ASCENDANT 30 ML ; STOK 1 ADET..Piyasa Fiyatı: 25TL Satışım: 15 TL ŞUAN : 10 TL [TÜKENDİ]
EXCITE 30 ML; STOK 4 ADET..Piyasa Fiyatı: 27TL Satışım : 15 TL ŞUAN 10 TL [TÜKENDİ]

**EXCITE 30 ML --> DENEME AMACI İLE KUTUSU ACILDI 1-2 FIS SIKILDI ŞUAN SATIŞI 5 TL [TÜKENDİ]
**CHIFFON WOMEN 50 ML -->DENEME AMACI İLE KUTUSU ACILDI 1-2 FIS SIKILDI ŞUAN SATIŞI 10TL NORMAL FİYATI 60 TL SATIŞIM 30TL [TÜKENDİ]
**AMAZONIA WOMEN 30 ML--> DENEME AMACI İLE KUTUSU ACILDI 1-2 FIS SIKILDI ŞUAN SATIŞI 5TL NORMAL FİYATI 32 TL SATIŞIM 15 TL [TÜKENDİ]

YVES SAINT LAURENT PARFÜMLER

YSL - OPIUM [WOMEN] 50 ML ORJİNAL KUTUDA--> PİYASA FİYATI 150TL SATIŞIM 95TL ŞUAN SADECE 75 TL
YSL - PARIS [WOMEN] 125 ML ORJİNAL TESTER --> PİYASA FİYATI 185TL SATIŞIM 85TL ŞUAN SADECE 65 TL [TÜKENDİ]

CHRISTIAN DIOR PARFÜMLER

CHRISTIAN DIOR - DUNE [WOMEN] 50ML ORJİNAL KUTUDA --> PİYASA FİYATI 150 TL SATIŞIM 95TL ŞUAN SADECE 75TL

PARFÜMLERİN DETAYLI RESİMLERİ
http://i160.photobucket.com/albums/t167/sercinho7/toplu.jpg

DETAYLI AÇIKLAMALAR --> http://www.hhportal.com/alisveris-s...e-ysl-paris-|-bayan-parfumler|-sok-fiyat.html

CATERPILLAR (CAT) BOT

Klasik Bot - Taba Rengi - 41.5 Numara PİYASA FİYATI HAKKINDA BİLGİM YOK ANCAK TÜRKİYE'DE BU ÜRÜNÜN HATRI SAYILIR BİR FİYATI VAR.. BENİM SATIŞ FİYATIM 130 TL, ŞUAN İTİBARİ İLE 100TL [TÜKENDİ]

DETAYLAR --> http://www.hhportal.com/alisveris-s...k-taba-415-numara-|-dusuk-fiyat-kargosuz.html

ZİPPOLAR

ELİMDE 2 ADET ZİPPO VARDIR. İKİSİDE AMERİKADAN ALINMA. DOLDURULUP KULLANILMAMIŞLARDIR. SADECE MODELLERİNİ BEĞENDİĞİM İÇİN ALMIŞTIM KUTULARINDA DURUYORLAR.

SIFIRINDAN TEK FARKI KUTUSUNUN AÇILMIŞ OLMASIDIR.

MODEL NUMARASI VE FİYATLARI

28330-000003-Z [Green Matte] TÜRKİYEDE PİYASASINI BİLMİYORUM AMERİKA'DA 30-35 $ YANİ 60 TL CİVARI EDİYOR. SATIŞ KARI, TAŞIMA BEDELİ VS EKLEMİYORUM NORMALDE 75TL FİYAT İSTİYORUM ŞUAN SADECE 60 TL [TÜKENDİ]

359-000057-Z [Scrimshaw Ship] TÜRKİYEDE PİYASASINI BİLMİYORUM AMERİKA'DA 25-30 $ YANİ 50 TL CİVARI EDİYOR. SATIŞ KARI, TAŞIMA BEDELİ VS EKLEMİYORUM NORMALDE 70TL FİYAT İSTİYORUM ŞUAN SADECE 50 TL

DETAYLI RESİMLER --> http://i160.photobucket.com/albums/t167/sercinho7/21062012367.jpg

İSVİÇRE ÇAKISI [VICTORINOX]

Victorinox modellerindendir. Kalitesini bilen bilir. Elimde fazlaca çakı var eşe dosta dağıttım bunu ihtiyaçtan ötürü satacağım. Dışarıda kullanma, sert yüzeylere sürtülme gibi bir şey söz konusu değil kılıfında sapasağlamdır, kozmetik sorunu yoktur.

ÜRÜNÜN FONKSİYONLARININ AÇILMASINDA KAPANMASINDA EN UFAK BİR GEVŞEME ESNEME VS YOKTUR. ZATEN KULLANILMAMIŞTIR.

NORMALDE İSTEDİĞİM FİYAT 70 TL
ŞUAN SADECE 55 TL

DETAYLI RESİMLER

http://i160.photobucket.com/albums/t167/sercinho7/21062012371.jpg
http://i160.photobucket.com/albums/t167/sercinho7/21062012372.jpg

VHS KASETLER

VHS KASETLERİN LİSTESİ AŞAĞIDADIR. LİSTEDEKİ FİYATLAR NORMAL SATIŞ FİYATLARIMDIR. ŞUAN FİYATLARI LİSTEDEKİ FİYATLARIN YARISIDIR!

KLASİKLEŞMİŞ YETİŞKİN FİLMLERİ

The Six Tense - [10TL] Bruce Willis
Matrix - [10 TL] Keanu Reeves - Laurence Fishburne
The Rock [10 TL] Sean Connery - Nicolas Gage - Ed Harris
Men In Black [10 TL] Mr. Jones - Mr.Smith :)
Independence Day [10 TL] - Will Smith - Bill Pullman - Jeff Goldblum
Fled [10 TL] - Laurence Fishburne - Stephen Baldwin - Will Patton
Air Force One [10 TL] - Harrison Ford
The Quest [10 TL] - Jean-Claude Van Damme - Roger Moore
Star Wars : The Phantom Menace [10 TL] - Ewan McGregor - Liam Neeson - Natalie Portman
Jurassic Park [7.5 TL][Orjinal Kutusundad Değil] - Sam Neill - Laura Dern - Jeff Goldblum
Speed [7.5 TL] [Orjinal Kutusunda Değil] - Keanu Reeves - Dennis Hopper - Sandra Bullock

KLASİKLEŞMİŞ ÇOCUK FİLMLERİ

Tarzan [10 TL]
Toy Story 1 [10 TL]
Toy Story 2 [10 TL]
Bambi [10 TL]
The Secret of NIMH 2: Timmy to The Rescue [7.5TL]
The Jungle Book [7.5 TL]
Dinasour [7.5 TL]
101 Dalmatians [10 TL]
Barney Camp : Wanna Runna Round [7.5 TL]
Barney Camp : Safety [7.5TL]
Barney Camp : Imagination Island [5TL] [Orjinal Kutusunda Değil]
Snow White and the Seven Dwarfs [7.5 TL] [Orjinal Kutusunda Değil]
The Lion King [7.5 TL] [Orjinal Kutusunda Değil]
The Swan Princess [5 TL] [Orjinal Kutusunda Değil]

DETAYLI RESİMLER

http://i160.photobucket.com/albums/t167/sercinho7/21062012374.jpg
http://i160.photobucket.com/albums/t167/sercinho7/21062012377.jpg

15 temmuza kadar elinde kalırsa saint lauren alabilirim.

αqqα уєкяυ;5494426' Alıntı:
15 temmuza kadar elinde kalırsa saint lauren alabilirim.

hangi ürün için düşünüyorsunuz ? opium mu yoksa paris mi ?

Satışlarım aktif şekilde devam etmektedir.

Yves Saint Laurent - Paris 125 ML Tester - SATILDI
Oriflame Ascendant 30ml - SATILDI

paris mi felan deyince dikkat ettim bayanmış onlar :)

αqqα уєкяυ;5494543' Alıntı:
paris mi felan deyince dikkat ettim bayanmış onlar :)

:) evet bayan parfümü. Oriflame'de erkek parfümlerim var ihtiyacınız olursa

Parfüm ihtiyacım var ama bahsettiğin parfümler hakkında hiç fikrim yok.

αqqα уєкяυ;5494552' Alıntı:
Parfüm ihtiyacım var ama bahsettiğin parfümler hakkında hiç fikrim yok.

Elimde olan erkek parfümlerinden Glaciler/Glacier Ice ve Excite hepsi yazlık parfümler.. Glacier ve Glacier ice ferah bir koku excite ise meyveli. Ascendant ise biraz daha klasik parfüm oriflamenin en çok satanı. Armani Black Code ve Rochas Man tarzında bir koku, çok u beğeniliyor bu ay 4adet 75ml 6 adette 30ml olanı sattım 30ar tl'den..şuan sadece 1 tane 75ml kaldı onuda 20tl veriyorum

Açıklama için teşekkür ederim. Ama yine de kokusuna bakmadan parfüm alma taraftarı değilim. listendeki parfümlerden sadece yves i biliyorum kullandığım için ama o da bayan parfümüymüş.

αqqα уєкяυ;5494567' Alıntı:
Açıklama için teşekkür ederim. Ama yine de kokusuna bakmadan parfüm alma taraftarı değilim. listendeki parfümlerden sadece yves i biliyorum kullandığım için ama o da bayan parfümüymüş.

tamam :) düşünürseniz ben buradayım.

Oriflame Ascendant 75ml [SATILDI]
Oriflame Excite 30ml [SATILDI]

Excite stok adedi :3tür

**EXCITE 30 ML --> DENEME AMACI İLE KUTUSU ACILDI 1-2 FIS SIKILDI ŞUAN SATIŞI 5 TL "SATILDI"

Satışlar hızla dEvam ediyor..

Yeni eklenen ürünlerim var

BAYAN PARFÜMLERİDİR.

Christian Dior - Miss Dior 100ml EDT [Kutulu Tester]
Piyasa Fiyatı 240 TL
Şuan 80TL NET FİYAT!

Liz Claiborne - Realties 100ML EDT [Kutulu Tester]
Türkiye'de bu ürünü görmedim desem yeri. Fiyat bilgim yok.
ŞUAN SADECE 40 TL!

ŞUAN SADECE 60 TL

Glacier Edt 100ml
Excite Edt 30ml
Glacier ice Edt 100ml

forum dışına satılmıştır.

2 ADET GLACIER ICE
1 ADET GLACIER
1 ADET EXCITE

forumdışına satılmıştır.Stok güncellenmiştir.

forum dışına satılmıştır

adam iyi yol bulmuş satış için. hesapta askere gidiyom dümenleri. stoklar güncellenmiştir yazıyor bir de :) Admin beyler adam forum sayfasını kendi ticari sayfasına dönüştürmüş.

adam iyi yol bulmuş satış için. hesapta askere gidiyom dümenleri. stoklar güncellenmiştir yazıyor bir de :) Admin beyler adam forum sayfasını kendi ticari sayfasına dönüştürmüş.

evet gidiyorum bilip bilmeden neden bu tarz bir yorumla konuya giriyorsun anlamadım. stok güncellenmiştir yazıyorum, satılan ürünlerimin adetlerini azaltıyorum ilanı güncel tutuyorum. elimdeki bu ürünler dışında başka ürün eklemiyorum gideceğim için. bilmediğiniz konular hakkında lütfen yorum yapmayınız. kimseyi kandırma dolandırma gibi bir girişimim yok bu sitenin eski üyelerindenim beni bilen bilir ne bir saygısızlığım ne de biriyle sorunum olmuştur. elimde hediyelikten, parfüme, zippoya vesaire bir çok ürün var her ürünüm ilanda bile değil. sattığım ürün kadar hediye ettiğim ürünlerde oluyor çevreme. ilanlarımdaki ürünler piyasanın çok altında fiyatlardır. normalde ben bu fiyatlara satmıyorum. tek bir art niyetim yok bu konuda.

size bir ürün satmadım, elinize geçipte sorunlu olan bir ürünümü görürseniz ozaman bu tarzda yorumlar yapmanız haklı olur. beni forumun eskilerini sorabilirsiniz güven konusunda. gitmeyecek olsam eski ilanlarımda güncelleme yapardım böyle indirimli bir konu açmazdım.

İlgilendiğiniz bir ürün varsa yardımcı olabilirim, ancak alışveriş dışında sohbet ile konuyu doldurmayalım. Ticari sayfaya döndürmüş demişsiniz ama zaten bu bölüm alışveriş satış bölümü. Adminler bu bölümü sattığımız ürünlerin ilanını vermemiz için oluşturdu sonuçta. sizde site kuralları kapsamında ilan vermekte özgürsünüz

CATERPILLAR (CAT) BOT
Klasik Bot - Taba Rengi - 41.5 Numara

ürün forumdışında satılmıştır.

28330-000003-Z [Green Matte] TÜRKİYEDE PİYASASINI BİLMİYORUM AMERİKA'DA 30-35 $ YANİ 60 TL CİVARI EDİYOR. SATIŞ KARI, TAŞIMA BEDELİ VS EKLEMİYORUM NORMALDE 75TL FİYAT İSTİYORUM ŞUAN SADECE 60 TL

ürün forum dışın satıldı.<

Geri