Askerlik böyle mi olur???

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Altın Üye
Reaction score
0
5528090.jpg

Askere gitmemek için sahte çürük raporu aldığı iddiasıyla yargılandığı davadan tahliye edilip askere alınan eski DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş eğitime çıkarılmıyor, güvenlik nedeniyle 24 saat 2 astsubay nezaretinde, diğer askerlerden uzak tutuluyor.

Safranbolu 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı’ndaki bu uygulamanın DTP’den gelen "Demirtaş’ın güvenliğinin sağlanması" istemi üzerine alındığı ifade ediliyor. Nöbet tutturulmayan ve silah teslim edilmeyen Demirtaş’a nöbetleşe olarak eşlik eden 2 astsubay, birlikte yemek yiyor, aynı odada uyuyor. Sağlığı iyi olan ve tezkere için gün sayan Demirtaş’ın asker kıyafetiyle henüz fotoğraf çektirmediği ve çektirmek istemediği öğrenildi.

kaynak

Böylelerini doğuya yollayamazsın ki.. Askerlik cesaret işi, mertlik işi.. Bunun gibi erkekçiklere göre değil asker ocağı.. Böyle olması daha iyi olmuş, onun gibilere ihtiyacı yok bu ülkenin.

yazık :(
Cok yazık...
Bizim garib annenin cocuğu yahudi çocuğumu...
Adam gibi Askerliğini yapsa ne olur sanki...

bu adamın askere gitmesine ihtiyaç yok zaten yararından çok zararı olur
Ama seve seve yapıcak askerliği

Gıttıgı yer taktık egıtım komutanlıgı yanı baya sıkı yer..

arkadaşlar bunların arkalrı sağlam sen bu adama silah versen bizim askerlere doğrutur en iyisi böyle olmuş ..

Böyle işmi olur yaw biz süründürücekler diye bakıyoduk nebiçim iş bu ya herkes kaçsın ozaman askerden niye okadar şehit veriyoruzki bunları besliceklerse....

böyle angutlar askerde birbirlerini hemen bulurlar nöbette iş birliği kurarlar silahı olsa ALLAH muhafaza birisini vurur es kaza oldu diye söyler. askerde de oluyor sempatizanları ordada rahat durmazlar bu cins de onlara orda liderlik yapmaya çalışır . ilgi ve alakadar olmaması lazım sabahdan akşama kadar çalıştırsınlar hippneyii

... bundan zaten asker olmaz askerlik erkek işi :) bülent ablası gibi buda :D

bize ne onun k.çının güvenliginden
madem askerlik yapcak çıksın adam gibi yapsın
yaptırmıcaklarsa başka ülkeye şutlasınlar

mıntıka temizliğini yapsa bari şeklinde yorumlarıda okumadım değil

kandil dagına gönderseler bu serefsizi bari

böyle adamlara askerlik yaptıramazsın tamam da bu kadar ilgi niyedir
ayrıca dtpnin istemi üzerine böyle olduguna inanmak istemiyorum

zaten böyle şerefsizlerden vatanımızı korumasını bekleyemeyiz ellerine silah alınca direk bizim askerlerlerimize doğrurturlar ayrıca giymek istese bile o şerefli elbiseyi biz giydrimeyiz çünkü şerefsizlere yakışmaz bu vatanın suyundan içipte bu vatana hainlik yapan o... çocukları

Buna Asker Kıyafeti Giydirip, O İki Astsubay Eşliğinde Güneşin Bağrında Eğitim Yaptıracaksın, Aksi Halde Adam Askere mi Gitti Yoksa Tatilemi Belli Değil...

Geri