asp arkadaşlık sitesi scriptleri 6 adet

alakalı

New member
Reaction score
0
asp arkadaşlık sitesi scriptleri 7 adet

arkadaşlar elimde altı adet asp arkadaşlık sitesi scripti var
bunları öncelikle sizlerle paylaşayım şifresi Hackhell dir.kendim uploaud ettim.sizden istediğim bana
çalıştırabileceğim asp arkadaşlık sitesi scripti vermeniz yada bunların içinde gecepartnerini neden çalıştıramadım
veya haremxi yardımcı olmanız.teşekkürler
1-aşığız.com scripti bu konuyla ilgiliyseniz bilirsiniz.scriptin ro açığı varmış.yani kullanıcı adını
ve parolayı ro yazarsanız admin olarak giriş yapıyormuşsunuz.ben host ettiğimde hiç açılmadı bile.
2-bubenim.com scripti bana yetersiz geldi admin panali yok ve çok basit bir script ama bir sorunu varmı
bilmiyorum.
3-gecepartneri.com çok güzel bir script benim çok beğendiğim ve günlerce editlediğim bir script ama yöne-
tici paneline giremedim ve bunun dışında sorun yaşamadım bence bunun üstünde çalışılmalı.
4-gönülçelen.com scripti daha farklı geldi bana sanki bir reklam amaçlı yazılmış gibi kullanışlı değil bence
5-haremx scriptini açamadım bile giriş sayfası çıkıyor hani şu onsekiz yaşından büyüküm küçüküm sayfası
onaylıyosunuz ama hata.sayfa görüntülenemedi yazıyor imajlarına baktığımda video görüşmeyi destekliyor sanırım
buda uğraşmaya değer bir script gibi.
6-yazgulu scriptide hostta attığımda çalışmadı ama incelediğimde yönetici paneli olmayan bir script sanırım

+
7-sanalpartner http://rapidshare.com/files/180539628/sanalpartner.rar.html

bütünn scriptler asp dir yani windows serverda çalışır arkadaşlar
link: http://rapidshare.com/files/177530787/scriptler.rar.html
dediğim gibi şifre: Hackhell dir ve yine dediğim gibi sizden istediğim bana
çalıştırabileceğim asp arkadaşlık sitesi scripti vermeniz (bulmanız) yada bunların içinde gecepartnerini neden çalıştıramadım
veya haremxi yardımcı olmanız.teşekkürler

arkadaşım paylaşımın için sağol sana yardımcı olmak isterdim ama maalesef pek bilgili değilim ama şunu biliyorum gecepartneri çalışıyor.

evet o çalışıyor fakat onunda yönetici girişi yapılmıyor yönetici klasöründeki login.asp de sorun var sanırım ama pek anlamıyorumda.

alakalı haklı veritabanından admin adınıda değiştirsen olduğuu gibi bırakıp eraset de yazsan ...../yonetici/login.asp?Komut=login de hata veriyor.

kardeş linki tazeleyebilir misin ?

Geri