ASP de veritabanı

cernObiL

New member
Reaction score
0
arkadaslar siteye bi iletişim için bi asp script koydum fakat site şu an yayında bi yorum yazıp gönderdiğim zaman

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'

[Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only.

/iletisim/ilet.asp, line 141

bu hata çıkıyor. neden nedir localhost ta calışıyordu normal olarak.

dostum senin bu hata db nin salt okunur olmasından kaynaklanıyor.bunu hosting firmana söylemen lzm onlarda db 'ye veya db'nin olduğu klasöre yazma yetkilendirmesi verir sorun çözülür

tamam arkadasım sağolasın anladım .

hosting firmasına sölemesen de olur :cool:
eğer cpanel fln warsa gir filemanager a ordan hallet...
dosya adına tıkla sağ tarafta write read execute war... onnarın hepsini seç :cool:

kOntrol paneline gir aynı wwroot taki gibi ayarla.

tamam beyler sağoLun bu cp daha iyi oLur bakayım hemen.

:) sağolun yaptım izin verebildim cp den :)

asp yardım server

bendede şöyle bir sorun var
tardım edebilirmisiniz?

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Ya Arkadaslar Ya Bendede Bu Sorun Var Mysql ile okunan Bir Scripti Nasıl odbc ile okutacamm yardımcı olursanız sevinirim

Hosting firmana söyle de yapsın :D:D PUIHAHAHAHH AHH HAH HAH HAHA !!!!

bu şekilde "inline" veritabanı bağlantısı yapmanız güvenli değil arkadaşlar. windows kullanacaksanız asp.net kullanıp veri tabanı bağlantınızı ayrı bir nesne içinde muhafaza ederseniz daha iyi olur.

Geri