Arkadaşlar sitem için pc toplama bölümü yapıyorum fakat bir noktada sıkıştım yardımcı olabilirisiniz acaba
arkadaşlar asp de yeniyimde kod doğrumu bilmiyorum ama bu şekilde bi kod yazdım ve çalışıyor.Fakat tam istediğim gibi olmadı.
İstediğim şu databas imde stok durumu adında bi bölümüm var burda o ürünün stokta kaç adet olduğu yazıyor. benim istediğime gelince stok durumu 0 olan ve 0 dan düşük olanlar(- ye düşenler) görünmesin istiyorum. Sadece stokta 1 ve üzerinde adet olanlar gözüksün pc toplama bölümünde bunu nasıl yapabilirim acaba? yardımcı olursanız çoks evinirim
not: bu kod şuan stokta olan işlemcileride olmayanlarıda gösteriyor
bir türlüyapamadım
saolun hallettim
PHP:
<%
' Open Database Connection
Set Con = Server.CreateObject( "ADODB.Connection" )
Con.Open("DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("db/db.mdb"))
%>
<%
Set catRS = Server.CreateObject( "ADODB.Recordset" )
catRS.ActiveConnection = Con
sqlString = "SELECT * FROM urunler where grup='islemci'"
catRS.Open sqlString
%>
<OPTION VALUE="0">>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
<% WHILE NOT catRS.EOF %>
<% IF catRS( "grup" ) = islemci THEN %>
<% ELSE %>
<option value=<%=catRS( "bayi_fiyat" ) %>> <%=catRS( "item" ) %>
<% END IF %>
<%
catRS.MoveNext
WEND
%>
</selected>
İstediğim şu databas imde stok durumu adında bi bölümüm var burda o ürünün stokta kaç adet olduğu yazıyor. benim istediğime gelince stok durumu 0 olan ve 0 dan düşük olanlar(- ye düşenler) görünmesin istiyorum. Sadece stokta 1 ve üzerinde adet olanlar gözüksün pc toplama bölümünde bunu nasıl yapabilirim acaba? yardımcı olursanız çoks evinirim
not: bu kod şuan stokta olan işlemcileride olmayanlarıda gösteriyor
saolun hallettim