ASP / PHP / JSP / HTML / CSS bölümüne a.modluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oLumsuz

çok erken çok [-1]

oranın bir yöneticiye ihtiyacı apaçık ortada... ancak paylaşımlarını pek göremiyoruz..
zamanım olsa ben başvururdum ancak finallerim başladı bu çok zor gibi.
paylaşımların artarsa ona oranla olumlu yorumlarda artacaktır

Daha erken... - 1

lütfen bi bakın bölüme gereken paylaşımı yaptığımı sanıyorum...

PayLaşım yapabiLirsin...Hatta 1000 tane konun oLabiLir.
Ama bu değiLdir ki sen oraya yönetici oLacaksın.İLk önce kendini ispatLamaLı ve tecrübe kazanmaLısın.
KişiLiğinLe ve davranışLarınLa örnek oLacaksın.Bir yöneticinin yapması gerekenLer bundan ibaret sadece payLaşımLarLa oLmuyor maLesef..

bu bölümde birçok paylaşımım var ama yinede yorum sizlerin...

35 mesajın var konularının sayısı dahada az... arama yaptırınca ismini çıkıyor...
paylaşımların html kodlarıymış. bunlarıda alıntı yapmışsın, bari yaparken deneyerek koysaydın birçoğu anlamsız.
99 da başladım html ile web tasarımına, senin verdiğin html kodlarının ne anlama geldiğini anlamak için uzman olmak gerekiyor.
paylaşımların çok ama çok az... nadiren girdiğin bir bölüm olarak görüyorum.
eğer web tasarımı ve programlaması alanında özel çalışmalarında yoksa bu bölümü kaldırabilecek teknik bilgin olmadığından oraya mod olmanda doğru olmayacaktır.

o bölümün mod ihtiyacı var gerçekten bilinçli bir mod a gerçekten birşeyleri bildigini öne sürüyorsan paylaşımlarınıda ona göre yapki degerlendirebilsin yönetim.

- dostum ilerde inş olursun

sadece html değil birçok program ve döküman paylaşımı yaptım, ayrıca hepsi kendi uploadım...

Forumda biraz daha aktif ol kendini goster

insanlara...

sahsen ılk defa goruyorum senı forumda...

kendını ıspatladıktan sonra neden olmasın...​

:goz:​

bence de erken bee kardeş
ama çok sıkı çalışırsan neden olmasın değil miii

anlamadığım bi bölüm ama ihtiyaç varsa + verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri