ASp Php Local HOst

dhtdarkness

New member
Reaction score
0
Asp we Php bilgisayarımda çalıştırabilmem için local host nasıl oluşturcam hadi bea yardım edin!!!!!!!!!! :(

Forumu Karıştır kardes ;)) ara demicem karıştır dicem :D

oyle bi konu olsaydı ben gorurdum cunku 1 haftayı geçti kullanıcım ayrıca
bu sitede ilk açıldıından beri warım
2 bosuna cwp yazma bulamıosan
3 arkadaslar sizde biraz yardım etmee çalışın ama

basit bir php local istiyosan EasyPHP indir... program files içinde bir localhost oluşturur... daha fazla bilgi için mesaj at ;)

ilk once bir pws (personal web server) kurdunmu onu kontrol edelim. Kurmadıysan apache yi oneririm.

pws çok eski deil mi? IIS kur asp için ayrıca ben arkadaşı bilgilendirmiştim pm den sanırım... php için... asp için local oluşturmayı alatacak arkadaş warsa buyursun :cool:

bak arkadaşım pc ne kurulu olan xp home , professionel sc sini sürücüye yak ve ondan sonra denetim masası / program ekle kaldıra gel ordan sol taraftaki xp bilesenlerini yükle var onu tıkla ve bi pence gelecek ordan ISS secenegini işaretle odan sonra C:/Intput/wwwroot dosyası yaratacak sora http:/localhost diye taracını ac ve tıkla bölese asp dosyalarını wwwroot klasörünün icene at ordan tekrar local host die explorer ı ac asp gözükecektir php local hostta calısmıor sanırım ama onada bir care var easy php die bir program var onu indir oda onda calısıor klay gelsin

evet asp leri test ederken administrative tools dan IIS(Internet Information Server) açık olmalı ok?

asp ile php çalıştırmak php 5 te çok basit.. aslında su linkteki yazılımı indirirsen ihtiyacını karsılıcaktır...

http://tr.php.net/get/php-5.1.2-installer.exe/from/tr2.php.net/mirror

bu linki indir

bunu kurduktan sonra my sql çalıştırcaksan my sql kurup php my admin ayarlarını yaparsan çalışcaktır...

arkadasın istedi sey su idi IIS içinde hem asp hemde php yi çalıştırmak için uğrasıyo ondan dolayı bende cünkü windows 2000 server asp + php + mssql + mysql + 2003 exchange + Active direytory + dns + dhcp kurulu konfigurasyonunu kendim yapmıs oldum bi serverim var ondan... bi problemin olursa msnimden ulasabilirsiniz... [email protected] iyi gunler dilerim...

Geri