FirstSoldier
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaslar bi tanıdıgım mezniyet icin sadece VB.NET ve ASP.NET kullanılanılarak
bi proje yaptıracak ücretiyle beraber.
ama bastan soyliyim proje biraz kapsamlı ve bu ayın sonuna dek bitmesi gerekiyor.
biraz ip ucu vereyim konu hakkında ben yapar yetistiririm diyenler varsa özel mesaj atsınlar.
ÖDEV HAZIRLAMA İLKELERİ
• Ödev hazırlanırken sadece VB.NET ve ASP.NET kullanılacaktır.
• Microsoft Access veri tabanı kullanılacaktır.
Teslim edilecekler:
• Kaynak kodları
• Veri tabanı
• Rapor
• Kaynak kodları, VB.NET ve ASP.NET programlama dili ile geliştirilmiş ve çalıştırılmaya hazır, eksiksiz olarak eklenecektir
ÖDEV KONUSU
Seviye Belirleme Uygulaması
Her türlü eğitim kurum ve kuruluşu tarafından kullanılabilecek, çeşitli zorluk seviyelerindeki soruları sınava giren kişiye sırasıyla sorarak kişinin seviyesi en iyi düzeyde belirlemeyi sağlayacak bir program hazırlanacaktır
Daha da ayrıntıları var yapabilecek yetiştirebilecek arkadaslar Pm den ulassınlar tşk.ler..
bi proje yaptıracak ücretiyle beraber.
ama bastan soyliyim proje biraz kapsamlı ve bu ayın sonuna dek bitmesi gerekiyor.
biraz ip ucu vereyim konu hakkında ben yapar yetistiririm diyenler varsa özel mesaj atsınlar.
ÖDEV HAZIRLAMA İLKELERİ
• Ödev hazırlanırken sadece VB.NET ve ASP.NET kullanılacaktır.
• Microsoft Access veri tabanı kullanılacaktır.
Teslim edilecekler:
• Kaynak kodları
• Veri tabanı
• Rapor
• Kaynak kodları, VB.NET ve ASP.NET programlama dili ile geliştirilmiş ve çalıştırılmaya hazır, eksiksiz olarak eklenecektir
ÖDEV KONUSU
Seviye Belirleme Uygulaması
Her türlü eğitim kurum ve kuruluşu tarafından kullanılabilecek, çeşitli zorluk seviyelerindeki soruları sınava giren kişiye sırasıyla sorarak kişinin seviyesi en iyi düzeyde belirlemeyi sağlayacak bir program hazırlanacaktır
Daha da ayrıntıları var yapabilecek yetiştirebilecek arkadaslar Pm den ulassınlar tşk.ler..