Ata Kızı' nı Nasıl Bilirsiniz?

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Ölücem diye yalandan iyi iyi demeyin :tongue_smilie: Herkes döksün yüreğindeki gerçekleri bakayım :) :rolleyes:

müthiş ya, başka ne denilebilirki
ben ona diyeceklerimi zaten her fırsatta söylüyorum, gerek msn olsun gerek özel mesajdan olsun...
hakkında ne düşündüklerimi çok iyi biliyor, fazla söze gerek yok, gerçekten harika bir insan....

Kadir kıymet bilen.fedakar insanın rahatlıkla sıırtını dönebileceği çalışkan biri.Allah gönlündekileri önüne sersin.

Birgün Galatasaraylı Olucak Diye Bekliyorus He He :durdurun
Çok İyi Biliris Bea Neşeli Sempatik Canayakın Çalışkan Daha Kaldı Mı Ki :)

ölücem diye derken ??

Espiri olsun diye :) hem ne zaman ölecegımız bellı mı ? Sonucta hepımız ölecegız :)

Bu arada yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkur ederım..Selamlar , saygılar ....
Allah razı olsun hepinizden ..Güzel yüreklerinize sağlık...:smile:

Ölürsen arkanda güzel bir izlenim bırakcaksın :smile:

Düşünmeyi seven birisi. Bu nedenle onunla anlaşmanız kim olursanız olun pekte zor değil. İyi niyetlidir.

Sevecen, neşeli, saygılı ve HH gelişimi için gece gündüz demeden yoğun bir tempoda çalışan, altın gibi kalbi olan bir insan...

çok iyi tanımıyorum; ama görünüşe bakılırsa forumda çok sevilen birisi :)

Yardımsever neşeli çalışkan destekçi : ) her daim mutlu olmayı bilen konuşkan sıcak kanlı paylaşmayı seven iyi niyetli birisisin

Çevresine neşe katabilen,kendini kısa sürede sevdirmeyi başarabilen birisi:goz:(her insan yapamaz bunu..)

övmek nedense sende etkili olmaz gibi seni övmek gereksiz kendini ilk günden belli ettin. görüşlerin başarılı azcık yanlış anlayabiliyosun ama kendini çok güzel anlatıyosun.

''FEMİNİST'' olduğun gerçeğinide göz ardı etmemek lazım.

paylaştığım kızlara da sulanıyo (=

tanıdığıma mutlu olduğum insanlardan : ) çalışkan azimli biri

Hhde görevini çok iyi yapan işini seven güzel paylaşımları olan doğal birisin..

iyi niyet nedirin en canlı göstergesi...kalbi o kadar genişki o kalbi kırılsa dahi belli etmeyenlerden...alabildigince insan...her daim her şeyin gönlünce olmasını Hz.Allah tan temenni ederim...:smile:

cok sıcakkanlı ve candan oldugunu dusunuyorum

Geri