'Atatürk istismarcılarına ithaf olunur!'

Aktivist

Banned
Reaction score
0

'Atatürk istismarcılarına ithaf olunur!'

Erdoğan'dan, Atatürk ile ilgili önemli açıklama...

ATATÜRK İSTİSMARCILARINA İTHAF OLUNUR

Yaptığım dış ziyaretler nedeniyle 10 Kasım törenlerine katılamadık. Mustafa Kemal Atatürk'ü şükranla rahmetle yad ediyorum. TİKA'nın girişimleriyle Makedonya'nın bir köyünde Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'nin evi olduğu tespit edildi. Bu iki ev restore çalışmalarına başlandı. Müze evi olarak ziyaretçilere hizmet verecek. Ayrıca Atatürk'ün eğitim gördüğü okulda çalışmalarımız başladı. 20 Kasım'da tamamlayacağız. Biz nutuk atanlarla olmadık. Nutuk hatmedenlerden de değiliz. Biz Ata yadigarlarına sahip çıkıyoruz. Başta CHP'liler olmak üzere Atatürk istismarcılarına bu iki evi ithaf ediyoruz. Umarız gidip oraları da ziyaret ederler.

'Atatürk istismarcılarına ithaf olunur!' | GAZETE VATAN

NOT: Başbakan grup konuşmasında çok farklı konulara değindiği ve bu konuların da konu başlığı ile de ilgisi olmadığı için o bölümleri konuya almadım. Merak edenler linkten okuyabilir

Reklam kokan hareketler. Birkere özünde atatürk sevgisi olmadığını herkes biliyor. Ne yaparsa yapsın atatürkçülerden ona oy çıkmayacak.

Dün komşumuzun ortaokula giden oğlu bana "abi ben atatürkü sevmiyorum" dedi. Neden dedim. Okulda hep kötülüyorlar onu dedi. Allah'a küfretmiş , kuranı yırtmış dedi.
Küçük çocukları bile pis düşüncelerinizle zehirliyorsunuz. Ee bu saatten sonra sizin ne yaptığınızın bi önemi yok. Akp ninde ona oy verenlerinde ne oldukları açıkça ortada..

Erdoğan'ın Atatürk istismarcılarının oyuna ihtiyacı yok. 10 yıldır da hiç olmadı. Benim tanıdığım bir çok samimi Atatürkçü AKP ye oy veriyor.

İstismarcılar bol keseden sallarken Erdoğan ne yaptığını anlatıyor belgeleriyle

Zaten tarihte de hep böyle olmuştur. İsmet İnönü Atatürk'ün ölümünden hemen sonra paralardan pullardan okullardan ve tüm devlet dairelerinden Atatürk'ün resmini kaldırtıp kendi resmini koydurdu.

Bunu kaldırmak ise Atatürk düşmanı dedikleri Adnan Menderes son verdi. Eğer rahmetli Adnan Menderes olmasaydı bugün paralarda okullarda halen İsmet İnönü'nün resmi olacaktı.

Ama istismarcılara sorsan derler ki İkisi çok iyi arkadaştı

muhtemelen restorasyonun başbakanla alakası yoktur.. başbakan bi halt etti onu sıvamak için taa makedonyadan örnek sunuyor. tabi koskoca Türkiye Cumhuriyetinden Atatürk lehine yaptıgı birşey olmayınca mecbur yurt dışı kaynaklarına başvurmuş..

Ordan İsmet İnönü'ye taş gitmiş yine =) geçenlerde de bir konu vardı Atatürk ölürken demiş ki öldürün İsmet'i filan diye =) evet benim bildiğim de öldüğü zamanlarda aralarında bazı problemler vardı ancak o kadar abartılacak birşey değildi sürekli paradan kaldırttı şöyle yaptı diyosunuz =)

Yemezler yavrum.komik hareketler bunlar

serbest kursu ya burası cok serbest deil arkadasın Degme ataturkcu arkadaslarınıda cok merak ettim devam pasa devam bu gunlerin yarınlarıda var Sen deilmiydin idamı kaldıran ne oldu vazmı caydın yuru bee kim tutar

İdam, bir diktatörün, halkını dizginlemekte kullandığı en büyük silahıdır.
arkadaş (!!!) uyuduğu rüya aleminden uyandığında acaba hangi kazıkta uyanacak.

atatürke laf söylemek hakaret etmek hiç kimsenin haddi değildir....!!!
tmm sevmeyebilirsin ama ama onun olduğu bulunduğu makama saygı göstermek zorundasın .
atatürk T.C için önemli bir kişiktir önemliş bir devlet adamıdır. sevmiyorsan bile saygı göstermek zorundasın. ayrıca ben bugüne kadar atatürkün ( tövbe haşa allah küğfrettiğini kuran yırttığını ) hiç duymadım ayrıca atatürkü sevmeyenlere nediyorlar siz biliyormusunuz ? eğer atatürk olmasyadı o amerikalılar ingilizler senin ananı avradını bilmem ne yapıyordu diyorlar .......

αqqα уєкяυ;1970097301' Alıntı:
Reklam kokan hareketler. Birkere özünde atatürk sevgisi olmadığını herkes biliyor. Ne yaparsa yapsın atatürkçülerden ona oy çıkmayacak.

Dün komşumuzun ortaokula giden oğlu bana "abi ben atatürkü sevmiyorum" dedi. Neden dedim. Okulda hep kötülüyorlar onu dedi. Allah'a küfretmiş , kuranı yırtmış dedi.
Küçük çocukları bile pis düşüncelerinizle zehirliyorsunuz. Ee bu saatten sonra sizin ne yaptığınızın bi önemi yok. Akp ninde ona oy verenlerinde ne oldukları açıkça ortada..

Haddini bil de konuş neymişiz lan biz açık konuş adamlığını görelim.Ben Atatürk'ü senden iyi bilirim onun düşüncelerini benimsemiş bir gencim kanımda türk kanı şanım osmanlı soyu en azından gidibte chp ye oy verecek değilim Atamın kurduğu parti oysa artık onun dostları yok o partide anlıyor musun?.Parti kategorisinde şuanda yönetime oturmaya en uygun akp olarak görülüyor.Herkezin oyu da ortada bir parti bir daha iktidara gelemiyorsa geçmişinden dolayıdır.Ben Atatürkçüyüm her bir nakaratına her bir sözüne değer verir kendimi tartarım ama chpli değilim yaz bunu kafana milletin oyuna laf sokacağına adım at artık düşünmeyede uygarlık için iktidarları değil kendi uygarlığını yakala.

Hayırdır diye cellallendin ? Benim chpli olmadığımı forumda ampülcülerin dışında herkes anladı , bi siz anlamadınız. Benim akpye tahammülüm yok.

İkincisi ; Sizin meşrebinizden herkese söyledim yine söylüyorum. Benim adamlığımı sorgulayacak kişiler değilsiniz siz. Birinin adamlığını sorgulamak için önce "adam" olmak lazım.

Ülke de bana doğru düzgün bir icraat gösterir misin ? iç dış politikayı değerlendirir misin ? Herşeyde devrim yaptı diye savunduklarınıza birebir yaşadıklarımdan örnekler verdim sesiniz çıkmadı. Neyin atarını yapıyorsun ? Atatürkü benden iyi biliyormuşta osmanlı torunuymuşta. Atatürke tahammül edemeyen adamı bana savunuyor. Şu yazdıklarına göre sen "ata'nı" satmışsın. Hadi oy vermişsin bi halt etmişsin de bari böyle şeyler yazarak sıvama bölümüne geçme.

delismen demişki: Çevremde samimi Atatürkçüler var, onlar bile akp şirketine oy veriyor. Ulan akıl sağlığı yerinde atasını, ülkesini, milletini ve hatta dinini gerçekten seven kaç insan bu firmaya oy verir. Öteden beri evrilmiş, konuşan, şekli insana benzeyen canlı türleri herzaman vardı. Muhtemelen oy veren canlı türü bunlardır. Kendini bilen hiç bir insan milli ve ve manevi değerlerini tartışma konusu yapmaz. Böyle bir çizgi üzerinden siyaset yürütmez. Osmanlı imparataorluğu parçalandığında yeni bir TÜRK devletinin kurulmasını gereksiz gören, kaderini İngiliz ve Amerikalı kocalarına terk etmek isteyen kadın kılıklılardan TÜRK milletini, TÜRK devletini sevmesini bekleyemeyiz.

Benim hiç birşeyi sıvadığım yok burda eleştiri yapacaksan araya hakaret karıştırma adamlığına burdan not vermek çok zor değil haddini bilde konuş diyorum daha ne diyosun.Adam ne yapsa yaranamaz size.Burda parti kötüleyeceksen söyle oyunuda bizde bilelim.Hiç kimse masum değil her iktidarın küçük büyük hataları olur kimisi yaptıklarıyla iyisi kötüsünü kapatır değerlendirme buna göre gönül ister ki herşey dört dörtlük olsun gerçi herşey dört dörtlük olsada siz bir kulup bulup yukardan bakmaya alışkınsınız.Ben oy verdiğim partinin yanlışlarınıda gözetiyorum değerlendiriyorum oyumun ne yönde değişeceği bana bağlıdır.Sen bu halkın yüzde 50'sine ne oldukları ortada derken bile açık konuşamazken ben gayet açık konuşuyorum.Var mı önerin hangi partiye oy verelim ?

Sana son kez söylüyorum. Sen şimdi burayı oku http://www.hhportal.com/kimim-benyeni/725378-schandaalli-taniyalim.html

nasıl bir insan olduğumu öğren ondan sonra bana adamlık dersi ver..

Adam bana ne yapmış ? ülkeye ne kazandırmış ? Üretim de dışarıya mı bağlı kalmadık ? kendimiz herşeyi üretir hale mi geldik ? İşsizlik dibe mi vurdu ? Türkiye çok mu ucuz bir ülke ? herşey güllük gülüstanlık mı ? Ülkede üretim adına hiçbirşey yok . Kıçı kırık çekler bile kendi arabalarını üretiyor. Sen bana ne diyorsun. Örnek ver diyorum ya. Halkın refahı için ne yapmış ¿

Her zaman diyorum bu örneklerden sonra..

Beylikdüzüne de metro gelmiş ya koy gitsin. Ülkenin sorunlarından ne olacak ki. 2 duble yol , 1 metro tamam..

Linki de okumayı ihmal etme..

Atatürk İstismarlığının da son nokta

Atatürk İstismarcılığın da son nokta

Atatürk portreli kadın külodu

Laikler çıldırmış olmalı! Mustafa Kemal portresi ve imzası olan kadın külodu..

ENSONHABER.com / DETAY HABER Bir bunun yapılmadığı kalmıştı. Online baskı (t-shirt) tişört dizayn eden, insanların kendi tasarımlarını yapabildiği bir online alışveriş sitesinde üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün portresinin olduğu kadın iç çamaşırı tasarlandı.

MUSTAFA KEMAL PORTRELİ KÜLOT
Atatürk portresinin olduğu kadın külodunda aynı zamanda Mustafa Kemal'in imzası da var. Çamaşır 19 TL'den satışa sunuluyor.

Atatürk portreli kadın külodu en son haber

Ne demişti başbakan:"'Atatürk istismarcılarına ithaf olunur!'

Türk zeka vakfının çaycısına söylüyorum . Seni ciddiye alıpta cevap vereceğimi düşünmüyorsun değil mi?

Bari sitenin ismini saklasaydın. tisho. Yani bilmeyen yoktur da söyleyeyim. Kendi tasarladığınız tshirtleri alma imkanı veriyor size. Yani oraya giren herkes istediği şekli istediği parçaya bastırıp satın alabiliyor ve yapılan tshirtlerin bir kesimide hazır olarak satışa sunuluyor. Yani bunu herkes tasarlamış olabiliR. Burdan da ekmek çıkmayabilir delishmen. Yeni kaynaklar bul getir. Hatta saçlarını yol getir :thumbup1:

Geri