nestor' Alıntı:ooo ?????????? ne demek oluyor açıklasan ii edersin Atamızın hiçbir ilede ceza verdiği olmamıştır herkese misakı milli sınırları içindeki heryere aynı yaklaşımda bulunmuştur..
son birşey eğer Atamızın ceza verdiği biryer görmek istiorsan git menemende kubialayın şehit edilmesinden sonraki menemen fotolarını bul özel arşivlerden o zaman anlarsın anyayı konyayı...
kululu' Alıntı:ben bılmıyorum neden verdıgını bılsem zaten bu konuyu acmam menemen hakkındada vfazla bılgım yok ama ben halkın yalancısıyım bıldıgım sadece bu neden ceza almışlar dıye konu actım senın cevabın farklı ataturk hiç bir ile ceza vermedıyse neden halk arasında caza verıldı denılıyor tarıh veya başka kitaplardada bulamadım ama halk arasında yaygın ??????????
osiris_cemo' Alıntı:Güzel kardeşim azıcık merak edip araştırsaydın burda cevabı kolayca verilebilecek bir soru sormazdın.Biraz milli tarihimizi oku Atatürkün ilkeleri nedir niye inklaplar(devrimler) yapmıştır neden bizi daha medeni bir hale getirmek için kendini feda etmiştir.O sisin oralarda söylenen fasaryaları Yüce Ayamızı çekemeyen yobazlar çıkartmışlardır Atatürk misak-ı milli içindeki hiç bir şehre kasabaya ceza vermemiştir.İstisna olarak menemen olayı verilemez orada durum tamamen farklıdır gerici bir ayaklanma ve liderlerinin asılması olayıdır basit gibi gözükebilir ancak öyle değildir
Sözün özü:Sörf yapacağın vaktin yarısını tarih konusunda araştırmaya ayırsaydın böyle bir sorun yaşamazdın.Karı-kız chat peşinde koşacağına önce tarihini öğren.![]()
![]()
![]()
osiris_cemo' Alıntı:Güzel kardeşim azıcık merak edip araştırsaydın burda cevabı kolayca verilebilecek bir soru sormazdın.Biraz milli tarihimizi oku Atatürkün ilkeleri nedir niye inklaplar(devrimler) yapmıştır neden bizi daha medeni bir hale getirmek için kendini feda etmiştir.O sisin oralarda söylenen fasaryaları Yüce Ayamızı çekemeyen yobazlar çıkartmışlardır Atatürk misak-ı milli içindeki hiç bir şehre kasabaya ceza vermemiştir.İstisna olarak menemen olayı verilemez orada durum tamamen farklıdır gerici bir ayaklanma ve liderlerinin asılması olayıdır basit gibi gözükebilir ancak öyle değildir
Sözün özü:Sörf yapacağın vaktin yarısını tarih konusunda araştırmaya ayırsaydın böyle bir sorun yaşamazdın.Karı-kız chat peşinde koşacağına önce tarihini öğren.![]()
![]()
![]()
crazyboy_9999' Alıntı:ya arkadaşlar ne bu şiddet bu celâl! adam bi soru sormuş bilemeyebilir bu şekilde bu insanı burada rencide etmenize ve hakaretvari konuşmaya hakkınız yok herkes yerini bilmeli herkes herşeyi bilir diye bir hüküm yok bumudur hackhell hoşgörüsü![]()
kululu' Alıntı:bu söz kolaysa sen söyle cevabını?
bu yobazlar milyonlarca yobazmı oluyor ?
hiç bır şehre caza vermedıyse bu milyonlarca kişinin yalanımı??
melemen olayınıda hiç bişey de bahsetmedım bi konuyu iyice oku kimin bu olaydan bahsedeni görursun ben bundan hiç bahsetmedım
sözun özude:ben sörfu ancak araştırma için yaparım ben ben tarıhı araştırıp böyle bı konu cıkardım acaba neden ?ben karı kız vb. şeylerden hoşlanmam ve koşmam hemde nerden biliyorsun koştugumu???kız peşinde koşsaydım şimdi kızlar hakkında bi konu acardım,ben bu konuyu böyle bir tarıhı öğrenmek için actım mantıgını kullanamadıgın nasıl belli.
onur19' Alıntı:Böyle birşey hiç duymadım ama bu ooo ????????????? nun anlamı ne söylesene sanki küfür eder gibi yerleştirmişin sona
kululu' Alıntı:atatürk neden konya ve yozgata ceza verdı ?ben konyalı oldugum için halk arasındada yaygın.neden bu illere belli bır tarıhe kadar hizmet verılmedı halk ne yaptıysa o ?