Ati 3650 ekran kartı almak...

haritaci41

New member
Reaction score
0
Selam Arkadaşlar Benim ana kartım 4 sene önceki Atinin bi ana kartı. Ram: DDR1 ram 2 bile değil eski ram lerden yani ve 1 gblik..
Benim sorum pes9 u X550 256 mb lik ati ekran kartıyla mediumda kasmadan oynayabiliyordum.
Ama pes10 sistem gereksinimleri fazla olduğundan lowe da bile kasarak oynuyorum. Ve Bu ddr1 1gb lik rame karşılık ve atix550 ekran kartımın yerine ati 3650 vs.. bi model düşünüyorum 512 mb lk.
Bunu sistemimin ve anakartımın özellklerine göre bu ekran kartını almalyım yoksa gerek yokmu?
Yani iyi bir verim alırmıyım mesela pes10 nu low da deeğilde medium da rahatcana oynayabilirmiyim Ve şuan ati 3650 nin fiyatı 90-100 arası.
Uzun oldu ama Sizden ricam bir bilgi vermeniz veya bana terciiih ve önerilerin izi sunmanız..
Şimdiden teşekkürler

bak arkadaş,
anakartın pci express mi eğer öyle ise kaldırma ihtimali sorunsuz çalışma ihtimali var ama olmama ihtimali de var yapabiliyorsan şunları değiştir kafan rahat olsun:

1- anakart değişimi
2- ekran kartı değişimi
3- ram değişimi

tüm sorunlarından kurtul

Evet hocam ana kartım PSI Express Ben şuan anakart ve ekran kartı almayı düşünüyorum ana kart gigabyte ın amd tüm işlemcileri destekliyen bir anakart ve saphhire hd 3650 ekran kartı modelini almayı düşünüyorum ama bu ikisinin ütüne benm kendi işlemcimi kullanaiblirmiyim ki o çok sorun oluşturuyor kafam da.
İşlemcim şuan ki kullandığım ve bu iki alacağım şeyle beraber olur mu ki
İşlemcim Amd Athlon 64(2 ghz) 3200+ 4 sene önce aldığım işlemci sende bir süre 1-2 ay bu işlemciyle bu alacaklarımı idare edebilirmiyim şimdiden teşekkürler hocam...

Geri