Atlantis’i de buldular!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
20091020105820_atlantis.jpg

Kayıp kıta Atlantis’in gizemleri keşfedilmek üzere. Yunanistan’da çalışma yapan arkeolog ve jeologlar, ülkenin güneyinde 5 bin yıllık (Taş Devri’nden kalma) seramiklere rastladılar.

Notthingam Üniversitesi’nin Sualtı Arkeolojisi bölümünden Doç. Jon Henderson, “Burası en eski batık yerleşim birimi” diye iddialı bir açıklamada bulundu. Mikonos açıklarında bulunan bu 30 bin kilometrekarelik köyün M.Ö. 1000 civarında deniz seviyesindeki değişmeden ya da zemin çökmesinden oluşan deprem ve tsunamiden dolayı sular altında kaldığı tahmin ediliyor.

Kaynak

güzel bir paylaşım sağolasın

Yakında belli olur bakalım yunanlılarda çıkmasında nerde cıkarsa cıksın bu batık şehir Türkiye Sulararında çıksa çok güzel olur mesela...

ben hala inanmıyorum buna bulsalar amerika, çin, rusya gibi büyük devletler el geziler fln düzenlerler yada kapsül içine alırlardı :S

ben hala inanmıyorum buna bulsalar amerika, çin, rusya gibi büyük devletler el geziler fln düzenlerler yada kapsül içine alırlardı :S

Bencede kac yıldır arastırma yapıLan yer bulunsa bayağı ses getırırlerdı..ATATURK'un bıle ATLANTİS hakkında araştırma yaptıgı solenıyor. .Yanı baya Bulunmaya ugrasılmıs bı cıty:)

Geri