attention please

UMIT DALAS

New member
Reaction score
0
Gunlerden beri network ve internet baslikli forum sayfasinda geziyorum. herkes uydurmus uydurmus yazmis. Neden boyle soyluyorum cunki yazilan hic bisey ise yaramiyo internete giren herkes kendini profosyonel saniyor. Bi kac hafta once bi istekte bulundum. Bi kac kisi ilgilendi sagolsunlar. Ama hepsinin soyledigi sacma sapan seylerdi. Tek yaptilari ve sizin yani surkli sole yapin boyle yapin diyenlerin yaptiklari insanlara zaman kaybettirmek.

Ha su konuyada degineyim. Bi kac arkadas sorcak simdi " sen cokmu biliyosunda bizi elestiriyosun " diye, ben bu konulari pek bilmiyorum ve bilmedigim icin burda yazili olan seylerden biseyler ogrenmek istiyorum. Ama ne mumkun. Arkadaslar hicbirimiz bu islerden anlamiyoruz. Size bi onerim var bu ise bastan baslayin. Acin Painti ve kus cizin, agac cizin ve ordan yavas yavas ilerleyerek ogrene, ogrene buralara gelin. Kimseye zaman kaybettirmeye hakkiniz yok.

Dogruyu soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis belki Matador bunlari cekemeyip intihar edecek belki, belkidede benim uyeligmi iptal edecek varsin etsin.

Herkese iyi resim cizmeler.:Sopa

Saygilar.

:) iiqi Bu ara peq online olamiorm hea.. :) üsteqliq yardimci olmaya urashan arqadashlarin soylediqlerinin dogru olmalari deil en asından yardimci olmaya chalishmalari onemli sen madem bilmediin bishey ichn geliosn we burda soylenenlerin yanlish olduunu anlayabiliyorsun dogrusunu ogrenince gelir yasarsin en asından o yanlish die idda ettiqlerinden farqın olsun dmy ;)

Burda sorun we sorularinisa yasilan cvplarin %100 dogru olmasi yada profesyonel bi yardim beqlemenis sachma olur qi 4umlarn geneline baqarsan :) anlarsin sanrm

Bu arada matador deil moderator :) sen shimdi bunuda biliosundur yanlish olduunu ama yem olsun die yasmishndr..

usteliq eleshdiriler iyileshme ichn ilq adımdır.. ban nedeni deil :) 4um qültürünü biras gelishdirirsen daha ii faydalanabiliceine inanıyorum...

ii 4umlar..

sen bu dusuncelerle isini yapmaya devam et. O yazanlardan bu sonuclari cikarmanda ayri bi durum tabi. benim elestirdigim nokta insanlarin yardimlasmasi deyil sadece yardim ediliyormus maskesi altinda sacma sapan islemler yaptirilmasi. Ha ellbete bu isin ustatlarina lafim yok ben sadece bilmeyip her soruya atilan kisilerden yakiniyorum.

Ayrica ben 4um dan oldukca memnunum istegim burdaki paylasimlarin daha ise yarar seyler olmasi hata ettimse affola.

Geri