atv Ana Haber'den skandal yayın

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Dün akşam atv haberi izleyenler, habercilik adı altında yapılan bir büyük ayıba tanıklık etti. Ana muhalefet liderine ana haberde düpedüz hakaret edildi.

Seviyeli yayıncılığı ile bilinen atv dün gece bu geleneği bozduğunu yaptığı bir haberle adeta ilan etti. Ana haber bültenin sonunda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu konu edinen Bizim City karikatürü gösterilirken, habercilik adına bir büyük ayıba imza atıldı.

Gösterilen çizgi filmde Kemal Kalıçdaroğlu dansöz kıyafetiyle tasvir edildi, hemen ardından ise ana Muhalefet lideri hakkında 4 şıktan oluşan bir soru ekrana yansıdı.

İzleyenlerin şaşkınlıkla çözmeye çalıştığı soru ve cevap şıkları alt alta aşağıdaki gibi yansıdı:

-CHP LİDERİ AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ?

a) Dansöz
b) Ağzı Bozuk
c) Boykotçu
d) Hepsi

Doğru cevap "D" şıkkı.

Salih Memecan imzalı 'Dansöz kıyafetli' Kılıçdaroğlu karikatürü mizahın sınırlarını zorlarken, altına eklenen bu soru ve cevap anahtarları ise ekran başındaki taraflı tarafsız herkesin büyük tepkisine nerden oldu.

ERDOĞAN'A YAKINLIĞIYLA BİLİNİYOR

Çalık Grubu'nun elinde bulunan Sabah-atv'nin genel müdürlük koltuğunda Başbakan Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak oturduğu için, yapılan bu ayıplı yayın mizah anlayışının ötesinde, bir saldırı olarak yorumlandı.

Yapılan bu yayınla ilgili RTÜK'e bazı izleyicilerin şikayet başvurusunda bulunduğu iddia edilirken, kurulun bu konuda alacağı karar ise daha şimdiden merak konusu oldu. Sakinliği ve hoşgörüsüyle tanınan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu yayınla ilgili nasıl bir tavır takınacağı sorusunu da cevap bekliyor..

Kaynak: gazeteciler.com

İŞTE O YAYIN

burdan buyurun

Muhalefeti sevmem ama gerçekten ayıp atvye yakışmayan bi durum

Atv YE YAKIŞMIŞ
TAM DA DÜZEYİNE GÖRE

kimseye hakaret etmek istemem kimseyide savunmam... ama bu yapılan sadece o parti Liderine hakaret deiL karikatür sanatına da hakarettir... Salih Memecan'ın eşi de bildiqim kadarıyLa akp millet vekili yada parti içinde bir yetkili...

"diyarbakır'da başka sakarya'da başka konuşan ne oluo şimdi" die sorsam??

Bence partilerin tv kanallarını kullanarak birbirlerini kötülemesi gerçektende utanç verici Ki karşı partiyi düşürmüyorlar git gide kendileri yere batıyorlar.Kendilerini rezil etmekten başka birşey yapmıyorlar ayıp gerçektende.Parti taraftarı değilim ama böyle birşeyin yapılması gerçektende kötü birşey

yazık uzuldum acıkcası...atv yaparsa bunu dıgerlerı nıye yapmasın

Tuhaf...Bu ve bunun daha beteri karikatürleri Penguen, Leman gibi karikatür dergilerinde rahatlıkla görebilirken ve bunlara birşey demezken, hatta başbakan bu tür karikatürlere dava açtığında "Basın özgürlüğü nerde??!!!" naraları atarken, ne oldu da bu karikatüre bu kadar tepki gösterdiniz..??? Yanlış anlamayın Salih Memecan'ın ve Atv'nin yaptığı "doğrudur" demiyorum ancak "Bu zamana kadar neredeydiniz..? Ne oldu da birden duyarlı oldunuz..?" diyorum.

Yapılanı tasvip etmek mümkün değil ama Sn. Kılıçdaroğlu çıkıp "ben bunu haketmedim" diyebilir mi? Bence diyemez. salih Memecan olsa olsa Türkiye'de herkesin bildiği sırrı FAŞ etmiştir.

kemal kılıçdaroğlunun açtığı sergiye atfen yapılmıştır. ama sergidekilerden daha hafif olmuş

Artık atv nin samanyolundan farkı kalmadı

Kanal D Show ve Star varken atv nin işi zor

Ne kadar sevmezsek sevmeyeLim yapılan çok yanlış bi davranış. RTÜK ßakalım ne diyecek.

bencede dansözlere hakaret etmişler :):)

referandum sonrasida bizim city de hayir oyu kullananlarla alay etmislerdi.. hayir oyu kullananlari korkak ilan etmislerdi.. 29 ekimde ATATURK un ne resmi konuldu kanala nede TURK BAYRAGI.. ATATURK e ve TURKIYE CUHMURIYETINE LAIKLIGE dusman olan insanlara ait bir kanal ve hangi partiye hizmet ettigide belli.. bu s...siz kanaldan daha ne bekliyorsunuz ki??

zamanında cogu karakatur derigisi erdoganı çeşitli hayvanlara benzetirken daha dun acılan sergide rte yi nazi gibi gosteren karikaturlere kimse ses cıkarmazken neden kemal kılıcdarogluna yapılan bu karikatur cok eleştirilior onu da anlamıorm :) varsa bi fark her ikisi arasında birisi bana izah etsnde bende anlıyım :)

ve AKP ye nel başkanına ve dahası cumhurnaşkanına hakaret etme amacıyla chp genel merkezinde açılan sefgi adını verdikleri edepsizlik ten aha kötü de değil

Salıh memacan yılların ustasıdır...
Daha once bı cok unoluye karıkatur yapmıstır..
Ana muhalefet lıderiturkıye cumhurıyetı basbakana omurgasızsın derse
Boyle seylerın basına gelcecegını bılmelı dıye dusunuyorum

Geri