AutoCAD 2010(32 & 64 Bit)

selam autocad 2007 de activation code u nasıl bulabilirim yahut ondan nasıl kurtulabılırım .. tekrar yukledım bir turlu olmuyor yardım edersenız cook memnun olurum.

selam kardes.. benım 30 gunluk kullnım sonunda istenen şey crack deil ki activation code bunu istiyor . crack yaptım sımdık 2009 yukledım onuda olmadı devamlı code istio serıal number ı gırıorum crack yapıorum olmuyor ... yane bu adamlar benım ip mi engellemısler benim anladığım bu .. buna bı cozum bulabılırsen cok memmnun olurum .. bitirme tezı yapıorum kaldım yaa.kolay gelsın herkese tesekkurlr

arkadaşım dosyalarını yedekle bilgisayar format çek vista mı xp mi kullanıyorsun oda önemli bir faktör ama sana gönder mi? deneydi mi peki

format ta attım olmadı vista kullanıyorum ben neden olmuyo ya kafayı üşütcem nedır bemnım bu cektıgım yaa:(:((((((

slm. yeni aldığım hp pavilion x64 a autoCAD 2008 kurmayı denedim. fakat sistem 64 bit olduğu için kabul etmedi. paylaşım 64 bitte çalışır mı acaba

autocad 2010 için active code istiyor bulamadım acaba nasıl bulabilirim yada sizde varmı acaba ? bu arada kullandığım windows 7 bi alakası yokda diğerleri yazmış bende yazıyım dedim yardım ederseniz servinirim ...

çok sağ ol kardeşim inşallah çalışır

hemen indiriyorum çok acil lazım inşallah çalışır çok teşekkürler

2010 64 bit indirdim ama şifre istiyor dosyaları çıkarmam için okadar baktım göremedim pasword yazan klasör var fakat boş

paylasım icin tesekkurler fakat rar sifresi icinde cıkan password.txt deki deil rar sifresini paylaşabilirmisin

Geri