Autocad 2012 x86 - x64

fffbbbyyy

New member
Reaction score
0
Eline sağlık teşekkür ederim. Yalnız demo sürümümü yoksa son kullanıcı sürümümü. Crack dosyası varmı

paylaşım için çok sağol, programı kurdum fakat active edemedim! activasyon codu 7 hane eksik oluyor neden acaba?
yardımcı olabilirsen sevinirim, şimdiden teşekkür

Aynı sorun bende de oluyo. Fffbbbyyy arkadasımızdan ındırdım bende. Zannederım autocad 2012 nin cack sorunu var

daha önce ing-jap 2012 indirdim yüklenirken ing ama yükledikten sonra japonca oluyor program dilini çevirebilen varsa yazsın bir zahmet

varmı buyuk bş deisiklik ?

Teşekkürler ellerine sağlık ancak benim bir problemim var
win 7 home pro 64 bit kurulu bilgisayarımda
samsung NP300E5A-S06TR modeli dizüstü bilgisayar kullanıyorum

Autocad 2012 x64bit kurdum ancak distance komutunda ekran gidip geliyor ve baze programdan atıyor
purge komutunda iste bilgisayar tamamen kitleniyor
bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı

şimdiden teşekkürler

kontinyu merhaba. bende senin kullandığın bilgisayardan almak istiyorum. Özelden konuşabilirmiyiz yada bu bilgisayarla kullabılabilecek programlarla ilgili bi inceleme yazısı var mı ? ben hiç bir yerde bişey bulamadım. yardımcı olursan çok sevinirim. mail adresim; [email protected]

merhabalar, paylaşım için öncelikle teşekkür ederim. Bende win7 64 bit kullanıyorum. daha önce autocad 2011 64 bit kurdum fakat sürekli sorunlar yaşadım, açılıyor birden kapanıyor falan autocad 'in verdiği gerekli update programlarınıda kurdum sorun çözülmedi. Acaba benim bilgisayarımda çalışır mı ona göre indirecem çünkü :)

Geri