Autocad Hakkında Takılan Olursa Burdan Yardımcı Olurum

Master Hck

New member
Reaction score
0
EWET ARKADAŞLAR AUTOCAD HAKKINDA YÜKLEMEDE KULLANMADA vs.. vs... TAKILAN OLURSA BURDAN SİZİ BİLGİLENDİRMEYE ÇALIŞACAĞIM.....

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Ne Alaka? AutoCad içine mi enjekte edeceğiz keylogumuzu süpersin dostum

hyr kardeşim autocad bölümü olmadığı için buraya koydum gerekli kişiler gerekli yere taşırlar sen ona canını sıkma =)

ıı dusunmussun ama artık autocadın ısıgı sonuyor bende yardımcı olurum marmara unıversıtesınde hoca yerıne derslere gırıp ders anlatıyorum onun yanı sıra solıdworks catia ve bı cok cad programlarında yardımcı bende olurum

ewet bu iş çok ciddi ama öteki arkadaş dalga geçmiş birlik olursak iyi olur kardeşim....

bosver kardesım ya burdakıler ayak 5 10 tane ısı ıı bılen var oburlerı paso dalga benımde bı kac tane onemlı ıstegım oldu mesela bı belgeye keyloger enjekte etmek keyloger dagıtmaktan baska bı ıse yaramadı

kardeş ben autocad 2009 u indirdim ama partlar rar.html uzantılı dosyaları nasıl açarım ve partları nasıl birleştirip kurarım yardımlarını bekliyorum . şimdiden teşekkürler.

kardesım tam olarak anlayamadım ama araclardan bılınen dosyaların uzantılarını gosterı secerek dosyaların uzantılarını gormenı sagla ve senın partların sonundakı html yı sılerek sadece .rar olmasını sagla boylelıkle acabılırsın ama dedıgım gıbı acıklayıcı deıl yardımcı olamadıysam kusura bakma sorununu guzelce acıklarsan sana elımden geldıgınce yardımcı olurum

arkadaşımın dediği gibi rar olarak ayarladıktan sonra rarların hepsini tek bir klasör içine çıkart....konu hakkında detay verirsen iyi olur yanlış bilgi vermeyelim

Teşekkürler arkadaşlar.Özellikle son zamanlarda reklam şirketleri fotoğraf labaratuarlarındaki çizimlerde bu programı şirket müdürleri şart koşuyor.Anlamıyorsan kapı dışarı.Benim bir arkadaşım var auto cad kullanımı hakkında bilgi edinmek istiyordu.Size özelden msn adresini verse yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler...

kardes ben autocad 2004 kullanıyorum sıstemım vista fakat serial bır turlu uymadı sende varmı serial serial uyuyor aut code uymuyor ne yapabılırım??

bosver kardesım ya burdakıler ayak 5 10 tane ısı ıı bılen var oburlerı paso dalga benımde bı kac tane onemlı ıstegım oldu mesela bı belgeye keyloger enjekte etmek keyloger dagıtmaktan baska bı ıse yaramadı

Haberin var mi bilmiyorum ama Hack program vs. malesef Yasaklandi...

ArkadaŞlar PaylaŞim İÇİn Çok SaĞolun Ama Sw2008 İn Kisa İndİrme Yolu Olmazmi

Ben windows XP kullanıyorum. Auocad2007 kurmak istiyorum ama aşağıdaki hatayı veriyor.Aslında daha önce yüklü idi ama formattan sonra tekrar yükleyemiyorum.

" installation ended prematurely because of an error
Sonrada bu hata çıkıyor :
Autocad 2006 - English installation is aborted.Please Check "C:\Users\KullanıcıAdı\AppData\Local\Temp\Autocad 2006 Setup.log" for details. "

Ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz???
sorun .Net Frameworks den kaynaklanıyor olabilir dediler bilgma. onu da yükledim. ama hala aynı sorun..

Setup.log da da aşağıdakiler yazıyor sorun neyden kaynaklanıyordur..

2008/11/3:16:48:35 Halil Karakan AVALERYA === Installation started on AVALERYA by Halil Karakan ===

2008/11/3:16:48:38 Halil Karakan AVALERYA Install MSI Runtime 3.1 Skipped Windows Installer upgrade is not required. System Version = 3.1.4001.5512

2008/11/3:16:48:38 Halil Karakan AVALERYA Install .NET Framework Runtime 2.0 Skipped .NET Framework Runtime upgrade is not required. System Version = 2.0.50727.0

2008/11/3:16:48:38 Halil Karakan AVALERYA Install .NET Framework Runtime 2.0 Language Pack Skipped Installation not required

2008/11/3:16:48:38 Halil Karakan AVALERYA Install DirectX 9.0 Runtime Failed Failure is ignored, Result=3

2008/11/3:16:48:39 Halil Karakan AVALERYA Install MDAC 2.7 Skipped MDAC upgrade is not required. System Version = 2.81.1132.0

2008/11/3:16:48:39 Halil Karakan AVALERYA Install Autodesk DWF Viewer Failed Failure is ignored, Result=3

2008/11/3:16:48:39 Halil Karakan AVALERYA Install Flash Failed Failure is ignored, Result=3

2008/11/3:16:48:44 Halil Karakan AVALERYA Install AutoCAD 2007 Failed Installation aborted, Result=1603

2008/11/3:16:48:44 Halil Karakan AVALERYA === Installation ended ===

Merhaba Ben bir konudan sizden yardım istiyorum Restorasyon okuyorum röLöve çıkarmam gerek Herkes bir grup oLdu konak projesi çizicez fakat ben kaLdım tek başıma bi tane konak buLdum fotosunu çektim hoca tmm dedi autocad cok az biLiyorum Ödev 9 kasımda hocaya veriLicek konağın sadece ön cephesini istedi bunu eLLe öLçü aLıp çizmem mümkün değiL bazı kişiLerin demesine göre konağın resmini autocade atıp 1 yerinden gercek öLçüyü girersem program bütün öLçüLeri çıkarırmış 2 saatte oLucak bişimiş 5 günüm kaLdı bu dersten geçmem için daha bir sürü başka ödevLerim var bu ön cephe işini en hızLı en kısa sürede bitirmem gerek Autocad UzmanLarı bana yardımcı oLursanız cok sevinirim Lütfen = ((
[email protected]

Merhaba Ben bir konudan sizden yardım istiyorum Restorasyon okuyorum röLöve çıkarmam gerek Herkes bir grup oLdu konak projesi çizicez fakat ben kaLdım tek başıma bi tane konak buLdum fotosunu çektim hoca tmm dedi autocad cok az biLiyorum Ödev 9 kasımda hocaya veriLicek konağın sadece ön cephesini istedi bunu eLLe öLçü aLıp çizmem mümkün değiL bazı kişiLerin demesine göre konağın resmini autocade atıp 1 yerinden gercek öLçüyü girersem program bütün öLçüLeri çıkarırmış 2 saatte oLucak bişimiş 5 günüm kaLdı bu dersten geçmem için daha bir sürü başka ödevLerim var bu ön cephe işini en hızLı en kısa sürede bitirmem gerek Autocad UzmanLarı bana yardımcı oLursanız cok sevinirim Lütfen = ((
[email protected]

SLM ARKADAŞIM öncelikle konudaki hassasiyetin için teşekkür ederim
bir arkadaştan autocad 2006 aldım fakat programı kurar kurmaz aktivasyon istedi bu sorunu nasıl çözücem yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Geri