AVİ formatında mobil video yapımı resimli anlatım..

ivesa

SuskuN Göz
Reaction score
0
Programı kullanmak oldukça basit yinede ben resimli olarak anlatmak istedim...
13xc.png

25le.gif

38vr.gif

48uy.gif

dowload
http://rapidshare.de/files/13366608/PocketDivXEncoder_0_1_.3.40a.rar.html

zip şifresi
biribizidurdursun.com

kardeşim sana ilk mesajı ben atıyorum....

yaık böyle bir çalışma,emek karşılıksız olmamalıydı...:(:(:
teşekkür ederim emeğin için...

Ben NERO ile MP4 formatında video yapıyorum. Ayrıca vidyonun kenarından köşesinden de kesebilirsiniz nero ile. telefonunuzun ekran boyutu na göre tam olarak ayarlayabilirsiniz. hiç siyah ekran bırakmadan.
üstelik mp4 format video aynı bilgisayarınızdaki görüntü kalitesini verir. aviyi cep tellerin oynattığını bilmiyodum ama mp4 ü yeni birçok telefonun oynattığını biliyorum.

isteyen olursa anlatabilirim.

rune' Alıntı:
Ben NERO ile MP4 formatında video yapıyorum. Ayrıca vidyonun kenarından köşesinden de kesebilirsiniz nero ile. telefonunuzun ekran boyutu na göre tam olarak ayarlayabilirsiniz. hiç siyah ekran bırakmadan.
üstelik mp4 format video aynı bilgisayarınızdaki görüntü kalitesini verir. aviyi cep tellerin oynattığını bilmiyodum ama mp4 ü yeni birçok telefonun oynattığını biliyorum.

isteyen olursa anlatabilirim.

saol arladaşım nero ile mp4 video nasıl yapılıyor anlatabilirmisin şimdiden teşekkürler

arkadaşım emeğin için teşekkürler. ben smart movie conventer kullanıyorum. onda alt yazı ekleniyo. peki ya bunda nereden ekleniyo.

Bende Neronun TÜrkÇe Full 6.0 I Var Fakat Mpge4 YapacaĞim Zaman Full SÜrÜm İstİyor BÖyle Bİr Yazi Çikiyor Neden Olabİlİr

Geri