Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

QaSTeX

Banned
Reaction score
0
Arkadaslar usergroup tan herseyi ayarladım avatarları, boyutları filan
ama ne avatar linki verip avatar yukleyebiliorum nede "gozat"a bakarak yuklediğimde yapabiliorum....

Yuklemeye calıstıktan sonra bunu dior....yardım edecek olanlara simdiden tskler...

gyudf3uh.jpg

arkadasim o dosya için yetkin yoktur. ne biliyim boyutu fazladir veya .gif uzantilidir. bunlaa yetkin olmayabilir. hatta avatar kullanmaya bile yetkin olmayabilir. bunu anlamadim ama:) sen her ihtimale karsi yinede .jpg uzantili 100*100 bisi kullan

cok saol.... ya heryerde goruorum, bu chmod 777 ne demek ve nasıl oyle yapılacak anlatırsan cok memnun olucam....

kardeş aynı sorun bızım sıtedede var ama sırf avatar da degıl hıcbır sekılde upload yapılamıyor ne dıl paketı yukleyebılıyourz nede avatar ve ustelık 3.5.1 vbulletımızı 3.5.2.versıyonuyla degıstırdıgımız sorunlar devam edıyor ve aynı zamanda eskı versıyonun ısmı yazılı hala...
napmamız lazım lutfen yardımcı olun arkadaslar....

hala sorumuza ne bır cevap nede bır cozum gelmıs ılgınıze tesekkurler

ya buyuk olasılıkla /forum diye ftp ye dosya acip onun içine uploadları yapacaktık... :(

nyse bndede baya sorun war...

avatar upload ederken, cmod un 777 olması gerekiyor unutmayın..yoksa dizin hatalı diyor dosya yok hatası verir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri