Aver A700 Tv Karti Kanal Arama Sorunu

mic999

New member
Reaction score
0
MERHABALAR

BENİM ELİMDE AVerTV DVB-S Pro (A700) TV KARTI VAR ..UYDUDAN ARAMA YAPTIĞIMDA .NTV..CNBCE.KANAL.D .DSPOR .NBA TV GİBİ KANALLAR CIKARIYOR ..ŞİMDİ BUNLARIN YANINDA BEN ATV CNN TURK GİBİ DİĞER TURK KANALLARINIDA İZLEMEK İSTİYORUM AMA Bİ TURLÜ CIKARAMADIM BU KANALLARI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

kardas aynısı bendede var hepsinin frekansını tektek girmen lazım ve tekrar taratman lazım ama adamı kanser eder bence PowerInstall kullan hiç problem yasamassın

cok sagol dostum ama bu power ınstall nasıl kuruluyo neten buldum ama kuramadım yani hala kanalsızım deli olacam yawww muthişş bi makina aldık tv izliyemiyoz off off bi bilen varsa allah rızası için yardım yaww

mic999 arkadaşım bu avermedia tv kartın için en son güncel channel dosyasını indir.sorununu halledersin.birde arkadaşın dediği gibi PowerInstall kullan .çünkü daha iyi.kurulumu basittir.kolay gelsin.

ömür01' Alıntı:
mic999 arkadaşım bu avermedia tv kartın için en son güncel channel dosyasını indir.sorununu halledersin.birde arkadaşın dediği gibi PowerInstall kullan .çünkü daha iyi.kurulumu basittir.kolay gelsin.
kanal listesini bi turku bulamadım yaww ..power install yukledim oda hata raporu felan veri ..
kanal listesi olan varsa acıl bekliyorum

aacemiye yardım

mic999 arkadaşım bu avermedia tv kartın için en son güncel channel dosyasını indir.sorununu halledersin.birde arkadaşın dediği gibi PowerInstall kullan .çünkü daha iyi.kurulumu basittir.kolay gelsin.[/QUOTE

ustalar bu dosyaları nereden indirip nerye atacaz bi el atıverin yahu söküp atacak dereceye gedim:aşk

selam arkadaşlar yaa bende de bu karttan war kıl oldum barcelona maç yapıyo isleyemiyom şifre giriyo nası yaparıss bi yardımda şu garibe:)

Geri