Ayın En iyisi seçilse olur mu ?

MAJESTE

Kadim Dost
Reaction score
0
Hackhell da her ayın en iyileri olarak paylaşımcı arkadaşlar aday olsa ve yöneticileri de ayrı katogoride seçsek her ayın en iyisi olarakda katılımcılarımız oy verse bunun sonucun da ayın en iyisi olarak Diğer ayın en iyileri seçilene kadar forumumuz bir bölümde yazsak böle bir imkanımız olabilirmi acaba ?

aslında olabilir ama bilmiorum ben yorumsuz kalmayı tercih ediorum. . .

cok guzel olur
boyle bi sey olursa bosuna ümitlenmeyin kesin ben kazanirim :p
birinci belli ikinci kim

güzel olabilir! ; )

evet katılıyorum :)

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
cok guzel olur
boyle bi sey olursa bosuna ümitlenmeyin kesin ben kazanirim :p
birinci belli ikinci kim

Seni aday koymıcaz sen yoksun

NOT:Fikir Aslında P@S@KLI_KIZ dan çıkmış sayabilirsiniz başılığı ben açtıma bakmayın hakkını yemeyeyim kızın http://www.hackhell.com/showthread.php?t=50861 bakmayanlar varsa baksınlar ben burdan esinlendim tekrar teşk ler arkadaşım

bi arkadas var ismi lazim digil boyle konulari gereksiz buluyo dogrudur herkesin fikrine saygimiz var..
bu konuyu actim eglenelim diye arkadas cok feci alingan cikti..
majeste eger dedigin uygulama yapilirsa boyle alingan 3-5 kisi cikarsa cok feci kavgalar olur burda..
bilemiyorum artik soz yonetimin diyim en iyisi...

Aslında P@S@KLI_KIZ beni iyi tanırsın hiç bir zaman papuç bırakmadım burdaki yönetim bıraksaydı bu durumda olmazdı HH dediğin gibi herkesin görüşüne saygımız vardır biz HH için en iyisini en güzelini yapmak için burdayız köstek olanlardan çıkıcaktır bize bence aldırış etme senin o güzel konuna haksızlık etme bence ve kendine de haksızlık etme her zaman yanında olucam güzel şeyler yapıosun devam et durma durdurulma avatarım sana bişiler anlatsın he o uçakda sen ol :D şimdi saygı değer yönetimizin düşüncelerini bekleyelim.

ilginç ama keyifli olabilir bu sayede uyeler daha fazla paylasım ve kendını gosterme gayretı saglarlar

neden olmasın ki :)

benden +1 cıkar ... Sitenin en altında yayınlanabilir ...

ewet öyle bişe güzel olabilir..

Deimos' Alıntı:
ilginç ama keyifli olabilir bu sayede uyeler daha fazla paylasım ve kendını gosterme gayretı saglarlar

Bence de daha fazla paylaşım olucaktır bence de

bencede güzel bir fikir destekliyorum

bencede güzel olur hem üyeler daha fazla çalışır ayın üyesi olabilmek için.bide ayın üyesinin yanında ayın moduda olsa güsel olur

Geri