Aziz Yıldırım'dan Cimbom'a 'ezeli' taş!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
31102009153236.jpg

Aziz Yıldırım, '10 yıldır değişmeyen gerçeği hafızalardan çıkarma gayretinde olanları tebessümle izliyorum'' dedi....

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Turkcell Süper Lig'de Galatasaray karşısında aldıkları galibiyeti gölgelemek isteyenlerin bulunduğunu savunarak, ''Rakibimiz karşısında elde ettiğimiz zaferimizi gölgelemek için sürekli olarak konuşanları, yan yollara saparak 10 yıldır değişmeyen gerçeği hafızalardan çıkarma gayretinde olanları tebessümle izliyorum'' dedi.

Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin Kasım ayı sayısında yer alan ''Fenerbahçe farkını ortaya koyuyor'' başlıklı yazısında, ezeli rakip ve aynı zamanda ebedi dost olarak ifade ettiği Galatasaray karşısında alınan galibiyet nedeniyle, idari ve teknik ekip ile futbolcuları tebrik etti.

''Zaferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' diyen Yıldırım, şöyle devam etti:

''Ancak sportif ve ekonomik anlamda kulübümüzü zor durumda bırakan münferit eylemler karşısında birlik olma zorunluluğuna da dikkat çekmeden geçemiyorum. Rakibimiz karşısında elde ettiğimiz zaferimizi gölgelemek için sürekli olarak konuşanları, yan...

Devami...

yok bizim öyle geçeği değiştirme gibi bir düşüncemiz yok.avrupada sıfır çektiğinizi,türkiye kupasını rüyanızda bile göremediğinizi değiştiremeyiz zaten

bırakında 10 yılın emeğine gülelim

yaa bırak artist önünde bulmuş kalabalığı sallayıp duruyo
eh hakemler de ondan korktuğu için konuşması kolay

ben aziz olmayan aziz olsam hiç düşünmeden konuşurdum böyle ...

bana göre aziz yıldırım başkanlığı döneminde

Galatasarayın enbüyük başarıları yaşadığı gerçeğini değiştirme çabasında :)

şampiyonluğu son maçta kaybettikten istifa edip taraftarını salya sümük ağlattığı dönemleride biliyoruz..

o neyin çabasıydı acaba ??

her halükarda yine yeni yeniden ve her zaman FB 3 - 1 GS hep boyle oluyo yha :)

Geri