azureus vuze v.3.0.2.2 & shu mod 3.0.2.210 final

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

genius2005

New member
Reaction score
0
selam arkadaslar sizlerle azureus un yeni versiyonu ve beraberinde shu mod u vermek istiyorum yakın bir geçmişe kadar azureus un 2 seri ni kullanıyordum gayet memnundum ama bir gun çalışmaz oldu bende en son surumu yukledim shu mod u da buldum denedim gayet iyi calışıyor yanlız ben azureus un kendi kendine versiyon update yapmasına engel olamadım versiyon değişincede shu mod calışmıyor bu yuzden hem sizle yeni surumu paylasıyorum hemde problemin cozumu ile ilgilenecek arkadasların onerilerini bekliyorum

buyrun arkadaslar link burada
http://rapidshare.com/files/75608733/Azureus___Shu_MOD.rar.html

resimleri eklemyi unutmusum yeniden ekledim
01si1.jpg

03br7.jpg

başta soruyor işte update yapayım mı diye hayır diyosun :)

ya dostum bu program çalışıyo 1 dakka sonradan fake upload sıfırlanıyo anlamadım gitti? neden böyle oluyo anlamadım ! yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

saygılar...

bende de torrentleech için fake upload çalışmıyo..

arkadaslar shu mod gayet iyi calışıyor ben sadece torrentleech e üyeyim ve sorunsuz calışıyor shu mod ayarlarında yanlış yapıyor olabilirsiniz bilmeyenler için daha sonra ayrıntılı olarak anlatırım asıl mesele programın kendini update etmesini engellemek update ettiğinde shu mod versiyon farkından dolayı calışmıyor programın butun ayarlarını karıstırdım ama kendi kendini update etmesini engelleyemedim ve hala ugrasıyorum sorun duzelince herkesle paylasacagım

arkadaşlar bu shu mod sorununu halledebilen ya da nasıl sorunsuz kullandığını anlatabilecek olan birileri var mı? benim sorunum bu shu mod fake upload yaparken 5dk sonra falan sıfırlanıyo ve fake upload yapmıyo sıfır gösteriyo orası sizce sorun nedir nasıl düzeltilir. ben de 2.5.0.2 nin azereus ve shu mod u var. eğer sorunsuz kullanan ya da sorunu çözmüş arkadaşlardan yardım istiyorum.

saygılar...

Arkadaşlar yeni sürüm kontrolünü Seçenekler - Arabirim - Başlangıç - buradan 2 nci ve 3 ncü tikleri kaldırıyoruz bu kadar. Benim merak ettiğim konu ise shu modda herhangibir ayar yapmak gerekiyomu tabiki en son versiyonu için soruyorum. Şuan bende bir sorun yok hayet güzel indiriyor fakat gönderim hiç görünmüyor. gönderip göndermediğini nereden anlayabilirim acaba.

teşekkürler dostum çok işime yaracak bir program tabi becerebilirsem çalıştırmayı!!!!

ya shu mode kurulumunu resimli olarak anlatabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri