bölücü sitelere ders verildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay o.... çocukları haritanın yarısına el koymuşlar bu kadar olmaz ya allah topunuzun canını tez zamanda alır inşallah şerefsiz bölücüler elinize sağlık kardeş iyi olmuş

tebrikler arkadaslar elinize sağlık.....devlet millet için çok hayırlı iş yapıyorsunuz ....

elinize sağlık kardeş.Helal beee

ben bu adamların a.* ya allahım gidip hepsini öldüresim gelio ama elimizden hiç bi *ok gelmio birileri bunlara gerçekten bunlara dersini vermeli :eek

haritaya ve bayrağa el değil dil bile uzatanların karşısındayız.

euheeuehuehe...

ene üstteki site zaten bizim.

neden index atalım
varmı bir mantık.
sadece sebebi belirtmek için.

OpAmP' Alıntı:
ene üstteki site zaten bizim.

neden index atalım
varmı bir mantık.
sadece sebebi belirtmek için.

Eheh evet sebep de yazıların üstüne kendi hazırladıkları bi resimden ibaret :)
Neyin ne oldugunu herkes biliyor rahat oLun.

en üstteki site resim sadece eline sağlık geçen günde bi site gördüm Atatürk'ü köpek kılığına sokmuştu ama elimden bişi gelse yapıcam ama bilmiorum işte :(

arkadaşlar ben yeni üyeyim geçen gün şu siteyi gördüm nette ve sinirlerim bozuldu bunlarada ders verebilecekmiyiz acaba
REKLAM YASAK

Hh neredesiniz Yaa REKLAM YASAK Şu siteye bakin aLLa Aşkına Hepimize Küfrediyolar anasini satayim Yaaa Atamiza Yaptıklarina bakın Kendi yaptıklarini unuttular sanirim....

ellerine sağlık kardeş bize de afiyet olsun iyi yapmışsın herşey gözler önünde

üstadlar ellerinize sağlık hiçbir şerefsizliğe göz yummayalım...

harita zaten bi şeye benzemiş bu haritayı çizenler heralde bunu istiyo mezopotomya coğrafyası bunların bi yerlerine kaçmasın sonra tarih bile çıkaramaz.

burasi sunu hackLe bunu hackLe basLigi degiL.. k0nuyu dagittiniz icin kitLiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri